mógłby ktoś i napisać jak mam klime to nie brakuje mi jednego przekaźnika ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

TZN jesteś pewny 100% ze bez tego przekaźnika klima nie będzie działać bo jak wcisne przycisk AC -domyslnie klima to on sie świeci tylko nie ma chłodu w aucie (wiem nakleżało by jescze sprawdzić czy nabita klima)kelebrion pisze:brakuje ci lewego górnego!!!!!!
[ Dodano: 22 Kwi 2009 21:28 ]
brakuje ci lewego górnego:))))
Powiem ci tak wedlug rysunku lewy gorny jest od sterowania klima ale ja sprawdzilem u sibie bo tez mam abf z klima reczna i tez nie mam tego przekaznika no ale u mnie klima nie chodzi bo jest nie nabita a jak wlacze to tez sie zapala to AC, wiec albo ten przekaznik jest do mk3 z climatroniciem bo tez takie byly albo u mnie tez kots podwędzil:) a ty masz klime reczna czy climatronica??Drogojad pisze:TZN jesteś pewny 100% ze bez tego przekaźnika klima nie będzie działać bo jak wcisne przycisk AC -domyslnie klima to on sie świeci tylko nie ma chłodu w aucie (wiem nakleżało by jescze sprawdzić czy nabita klima)kelebrion pisze:brakuje ci lewego górnego!!!!!!
[ Dodano: 22 Kwi 2009 21:28 ]
brakuje ci lewego górnego:))))
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości