Witam, interesuje mnie część zaznaczona na obrazku kolorem czerwonym.
(Silnik 2e na gazie brc.)
Po pierwsze co to jest za część
Pozatym w czasie jazdy ta część od czasu do czasu "pyka/hałasuje sama z siebie"
Nie wiem czy to tak powinno działać ?? Dzieje sie to na pewno na benzynie, nei wiem jak na gazie...
Co to jest za część?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co to jest za część?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 09:07 przez kilerj, łącznie zmieniany 1 raz.
zle ci się wydaje,to jest elektrozawór pochłaniacza par paliwaRaptorpl pisze:Wydaje mi sie, że jest to elektro zawór do gazu.
A "pyka" jak przełącza się na gaz ? czy od tak ?
[ Dodano: 16 Kwi 2009 23:04 ]
działa prawidłowo tak ma byćkilerj pisze:Pozatym w czasie jazdy ta część od czasu do czasu "pyka/hałasuje sama z siebie"
Nie wiem czy to tak powinno działać ?? Dzieje sie to na pewno na benzynie, nei wiem jak na gazie...
Ostatnio zmieniony czw kwie 16, 2009 23:00 przez norek111, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładnie tak jak napisał norek111norek111 pisze:zle ci się wydaje,to jest elektrozawór pochłaniacza par paliwaRaptorpl pisze:Wydaje mi sie, że jest to elektro zawór do gazu.
A "pyka" jak przełącza się na gaz ? czy od tak ?
[ Dodano: 16 Kwi 2009 23:04 ]działa prawidłowo tak ma byćkilerj pisze:Pozatym w czasie jazdy ta część od czasu do czasu "pyka/hałasuje sama z siebie"
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE