Jak odkręcić bębny?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak odkręcić bębny?
witam.
Może głupio pytam, ale w ogóle nie wiem, jak odkręcić bębny, bo chce je pomalować.
Do takiego stanu:
Z góry dzieki za rady.
Może głupio pytam, ale w ogóle nie wiem, jak odkręcić bębny, bo chce je pomalować.
Do takiego stanu:
Z góry dzieki za rady.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Musisz sciagnac kapsel ten na srodku potem wyjac zawleczke nastepnie taka koronke i odkrec srube kluczem 24 jak juz to zrobisz to w jedna z dziur tam gdzie sie wkreca sruby z kola wloz srubokret i ten cypelek ze sprezynka co jest na zdjeciu musisz popchnac do gory wtedy beben ci lekko zejdzie
bodzio
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- ŁukaszMan
- Użytkownik
- Kontakt:
Bębny czasami moga nie zeskoczyć wtedy trzeba je delikatnie młotkiem postukać i powinny zeskoczyć. Tylko razem z bebnem może równiez wyskoczyć łożysko. Zeby go nie uszkodzić miej to na uwadze.
Ale do malowania bębnów nie trzeba ich sciągać. Są tekie fajne farby w sprayu silikonowe szybko schnące. Malowałem nimi swoje bębny i zaciski.Efekt super czas schniecia 15-30 min zależy od temperatury otoczenia.
Ale do malowania bębnów nie trzeba ich sciągać. Są tekie fajne farby w sprayu silikonowe szybko schnące. Malowałem nimi swoje bębny i zaciski.Efekt super czas schniecia 15-30 min zależy od temperatury otoczenia.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Narazie odkręciłem jeden bęben, tak na pórbę, żeby zobaczyć, co i jak. Bo dopiero uczę się tego wszystkiego. Golf to mój pierwszy samochód.
I teraz takie pytanie, przed odkręceniem będen nie kręcił się w kółko, a jak go wyczyściłem papierem ściernym i zamontowałem spowrotem, to tak jest.
Zepsułem coś i czy to tak może być?
I teraz takie pytanie, przed odkręceniem będen nie kręcił się w kółko, a jak go wyczyściłem papierem ściernym i zamontowałem spowrotem, to tak jest.
Zepsułem coś i czy to tak może być?
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Passat b5 fl 2003r Kombi
- Silnik: AZM
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt: