Ino sie chopoki nie smiejta - jak to swiezy uzytkownik samochodu chcialem tapicerke nabłyszczyc - kupiles jakis smiesznawy sprawy za 10 zita - i fakt swiecila sie tapicera jak psu dzyndzle.
Co z tego jak na drzwiach tak mi szyby upierdzielilo ze hej. Faktu nie zauważyłem od razu, słonce to zapiekło. teraz cala powierzchnia szyby jest jak lepiec. Szorowałem srodkami do mycia szyb typu AJA itp ale bez rezultatu.
Pomóżta doświadczeniem ludki bo nawet ciezej szyba zchodzi, tak sie posklejała.
Dzieki z góry
Poklejony Johny
Alem sie pokleil...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Alem sie pokleil...
szaki pisze:Ino sie chopoki nie smiejta - jak to swiezy uzytkownik samochodu chcialem tapicerke nabłyszczyc - kupiles jakis smiesznawy sprawy za 10 zita - i fakt swiecila sie tapicera jak psu dzyndzle.
Co z tego jak na drzwiach tak mi szyby upierdzielilo ze hej. Faktu nie zauważyłem od razu, słonce to zapiekło. teraz cala powierzchnia szyby jest jak lepiec. Szorowałem srodkami do mycia szyb typu AJA itp ale bez rezultatu.
Pomóżta doświadczeniem ludki bo nawet ciezej szyba zchodzi, tak sie posklejała.
Dzieki z góry
Poklejony Johny
rozpuszczalnik (benzyna) ekstrakcyjny !
Refleksja po wygranej wojnie z poklejonymi szybami
Primo - za Chiny nie kupujta tego szajsu w spraju do tapicerki - takiej chu*ni dawno nie widziałem - walka z szybami zabrała mi ok 5 godzin
Benzyna ekstrakcyjna nie pomogła - zmatowiła tylko warstwe kleju, przez co ograniczyła jeszcze bardziej widoczność
Zwykła woda w spryskiwacz do mycia okien, spryskujesz, chwlle czekasz az ta klejaca warstwa to zaciaga, i skrobakiem do szyb schodzi jak silikon.
Ale godzin ze skrobakiem w aucie przy 25 stopniowym upale gdzie przechodnie patrzą co za idiota w środku lata skrobie szyby i to jeszcze od środka...
MASAKRA
Primo - za Chiny nie kupujta tego szajsu w spraju do tapicerki - takiej chu*ni dawno nie widziałem - walka z szybami zabrała mi ok 5 godzin
Benzyna ekstrakcyjna nie pomogła - zmatowiła tylko warstwe kleju, przez co ograniczyła jeszcze bardziej widoczność
Zwykła woda w spryskiwacz do mycia okien, spryskujesz, chwlle czekasz az ta klejaca warstwa to zaciaga, i skrobakiem do szyb schodzi jak silikon.
Ale godzin ze skrobakiem w aucie przy 25 stopniowym upale gdzie przechodnie patrzą co za idiota w środku lata skrobie szyby i to jeszcze od środka...
MASAKRA