Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

dla jakiego komputera ??marcinkoz2910 pisze:a ta dodatkowa nóżka to pewnie jakaś info dla komputera lub coś może tylko w niektórych wersjach wykorzystywana

ja kupuję tam gdzie można zwrócić towar jeśli coś nie pasuje (trzeba mieć paragon zakupu rzecz jasna)Loczek pisze:No ale jak sprawdzę pod sklepem? Jak zajadę to silnik będzie ciepły, a wtedy to i z wyciągniętym przekaźnikiem zapali na kluczyk. A inaczej to mi w sklepie na próbę raczej nie wypożycza.
przekaźnik jest tylko potrzeby do zagrzania świec potem już jak silnik pracuje to nie jest potrzebny... w benzynie w tym samym gnieździe mam przekaźnik od pompy paliwowej (golf3) jak go wyjmę podczas pracy silnika to silnik gaśnie ale u Ciebie pompa jest przy silniku a ssak w baku czyli nie masz pompy w bakuLoczek pisze:bo jak silnik rozgrzeję to mi pali z wymontowanym przekaźnikiem.

Diesle i TD nie miały !!! tylko TDImarcinkoz2910 pisze:To_mas, nawet największe sieczkarnie MK3 Diesel miały ECU
to ze chodzi w innych golfach niz mk2 to nie znaczy ze jest od nichmarcinkoz2910 pisze:bo w MK3 kumpla chodził jak trzeba bo sprawdzałem a teraz taki sam w VW T4 jeździ
tak tylko jak już towar użyjesz to większość sklepów nie przyjmuje zwrotów. Jesli towar nie pasuje to sie go nie używa i wtedy można oddać.marcinkoz2910 pisze:ja kupuję tam gdzie można zwrócić towar jeśli coś nie pasuje (trzeba mieć paragon zakupu rzecz jasna)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 81 gości