Zerwane koło pompy wody
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sorki myslałem ze to jeden kit jakie zdjecie, wazne zeby był ten sam silnik.Ale widac nie jeszcze raz sorry.A teraz do rzeczy:
czesc wymontowana,chyba kolo pompy wody fotki ponizej.Zalezy mi na szybkiej naprawie bo na dzisiaj fura potrzebna,wiec musze znalesc z okolicy jakiegos gostka lub sklep
czesc wymontowana,chyba kolo pompy wody fotki ponizej.Zalezy mi na szybkiej naprawie bo na dzisiaj fura potrzebna,wiec musze znalesc z okolicy jakiegos gostka lub sklep
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- tympy mechanik
- Forum Master
- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to juz wiem czemu Brutus polecał GtiBodek,
tak jak pisza poprzednicy , kolo od pompy Ci pekło w połowie:) w razie jakbys naprawde juz nie znalazl nigdzie , mam uzywke gdzies poniewierajaca sie w garaziu ,taka zastepcza na wszelki wypadek , ale pomoge koledze:) tylko zanim to dojdzie to bedzie po swietach:)
tak jak pisza poprzednicy , kolo od pompy Ci pekło w połowie:) w razie jakbys naprawde juz nie znalazl nigdzie , mam uzywke gdzies poniewierajaca sie w garaziu ,taka zastepcza na wszelki wypadek , ale pomoge koledze:) tylko zanim to dojdzie to bedzie po swietach:)
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mogłbys strzelic fote tak zeby bylo widac klin koła ? to znaczy postaw koło i zrób zdjecie tak jak pasek chodzi , jaki kształt ma ten klin V , czy jest rowny czy wytarty.Leon_Wechtel pisze:jak ktoś potrzebuje koło pompy wody to mam na sprzedaż za 20zł,oryginal z VW
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
IIIIIIIIIIII wszystko smiga .Ale tan najwazniejszy problem dalej istnieje i żaden mechanik z okolicy nie potrafi go usunąć,a mianowicia falujace obroty.Winny gaźnik piertburg 2ee.MOże znacie jakiegos kumatego mechanika z okolic Gliwice ktory wie na czym rzecz polega??Bo zakup nowego raczej nie bardzo,potem by sie okazało ze nic to nie dalo i kasa poszla z dymem