Przerywanie, szarpanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przerywanie, szarpanie
Witam mam taki problem ze coraz czesciej teraz mi szarpie silnik jak dodaje gazu to wyglada tak jaby sie sie dlawil i kilka razy mialem tak jak go odpalalem to mi wskakiwal na obryty i onrazu gasl i jak go drugi raz odpalalem to musialem go przytrzymac na obrotach zeby znow nie zgasl Wydaje mi sie ze to pompka paliwa ale nie jestem pewien Koledzy moglibyscie mi pomoc z gory thx i chcialem wiedziec jesli to pompka to ile ona kosztuje bo ja slyszalem ze okolo 10-15zl
Ostatnio zmieniony ndz kwie 05, 2009 15:39 przez Baran., łącznie zmieniany 1 raz.
- Stefan1717
- Mały gagatek

- Kontakt:
Sprobuj wymienic filtr paliwa i sprawdz pompe paliwa i ja przeczysc i sprawdz czy sie tak samo dzieje i a jak nie to jeszcze jest taka kosta w bezpiecznikach ktora powoduje ze jak ona sie zepsuje to ci golfina nie zapali jak sie przegrzeje ta kostka bo grzebalem tam chyba ze ci sie zawiesza silniczek u mojej mamy w golfie mk3 1.4 tez szarpie to wymienilem pompe paliwa za (300zl) i filtr paliwa jakis czas smigal normalnie ale po jakims miesiacu znow to samo szarpie i smierdzi paliwem
i ma zaplon przestawiony bo na jedynce ledwo co przyspiesza chyba ze jak depniesz prawie w podloge a na dwojce to zamula ze szok chyba ze jak wcisniesz pedal i puscisz i spowrotem wcisniesz to dostaje kopa ale zaraz smierdzi paliwem jak by dobrze nie spalal