Czy jest w zegarach sygnalizacja otwartych drzwi?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przyczyna u ciebie albo w wiązce drzwi pasażera albo w stero
to co mi radzisz jak się do tego zabrać - ( jechać do elektryka ) a ma znaczenie podłączenie lusterka maty grzewczej kabelki plus minus chyba nie ma
zdjać osłonę słupka pasażera - sprawdzić kostki, jeśli wszystko dobrze powpinane - zdjąć tapicerkę drzwi - sprawdzić wg schematu czy każdy z kabli od kostki w słupku ma przejście (możliwe uszkodzenie kabla na zgięciu pomiędzy słupkiem a drzwiami) - jeśli wszystko ok to ja bym na próbę podmienił silniczek szybysados7 pisze:o co mi radzisz jak się do tego zabrać
[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 2:01 pm ]
sam sobie odpowiedziałeśsados7 pisze:a ma znaczenie podłączenie lusterka maty grzewczej kabelki plus minus chyba nie ma
a w zegarach vagiem -wchodzisz w 17 - instruments i recode -
A coś jeszcze można uaktywnić vag-m w vw czego nie mam teraz ????, dzisiaj zajrzę do drzwi .
niedziałająca lampka otwartej klapy w zegarach
Dzisiaj rozebrałem zamek i mikroswitch jest ok. A wychodzą z niego 3 kable jak zwierałem je na krótko 1 pin z 2 to świeciła lampka w bagażniku a jak 1 i 3, 2 i 3 to nic a powinna chyba świecić w zegarach wtedy. Czy możliwe zę nie mam podłączenie między komfortem a zegazami?? jak to podłączyć??