VW PEATHON - prosze o pomoc!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
VW PEATHON - prosze o pomoc!
Czy wie ktoś gdzie w miarę tanio można kupić tego pięknego VW?
Czy zna ktos jakies niemieckie strony, gdzie mogłbym kupić to autko?
Myslę o tym o pojemności 6.0 ale wacham się na 3.0
Czy zna ktos jakies niemieckie strony, gdzie mogłbym kupić to autko?
Myslę o tym o pojemności 6.0 ale wacham się na 3.0
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
oj tam nie bądz złośliwy swedensweden pisze:no to super jestes...Ja bym sobie kupil Lamborgini Mucierlago, ale tez nie wiem jak sie to pisze... takze kapa
Z drugiej strony jak wygladasz jak na zalaczonej fotce to faktycznie golf za maly

ja zlosliwy hehe no co ty 
ale za to uczynilem magiczna sztuczke... wpisalem na google tak jak myslalem, ze sie pisze i juz teraz wiem ze to jest Lamborghini Murcielago takze jestem blizej od kupienia lamborgini niz autor postu volkswagena phaetona

Zeby ktos nie pomyslal, ze jestem jakis zawistny czy cus
Jak go stac niech sobie kupuje... ale smiesza mnie tego typu watki... jak ostatni na podforum Car Audio "Mam 2tys i chce je wydac na audio" ja jestem laikiem, ale tamten koles nie mial zielonego pojecia o tym co pisze... zbieral taka kasiorke zeby wlozyc ja do samochod, ale przez ten czas nie zainteresowal sie ani kapke na temat sprzetu na ktory chce ja wydac. Dla mnie smieszne 

ale za to uczynilem magiczna sztuczke... wpisalem na google tak jak myslalem, ze sie pisze i juz teraz wiem ze to jest Lamborghini Murcielago takze jestem blizej od kupienia lamborgini niz autor postu volkswagena phaetona

Zeby ktos nie pomyslal, ze jestem jakis zawistny czy cus

Ostatnio zmieniony pt gru 30, 2005 14:50 przez sweden, łącznie zmieniany 1 raz.