Cos mi robi pi.........pi....pi.. mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Cos mi robi pi.........pi....pi.. mk3
witam
wiekszosc usterek usunalem jednak pozostalo cos czego wczesniej nie bylo otoz:
powyzej predkosci 60/65 km/h cos mi piszczy tzn wydaje taki dzwiek krotkotrwaly jak by uchodzilo-odpowietrzala sie pompa lub cos takiego dzwiek wydobywa sie raczej spod maski, jest to systematyczne i wystepuje tylko po przekroczeniu podanej predkosci.
Wydaje mi sie ze jest to zwiazane z predkoscia obrotowa kol jezdnych, moze jest zapowietrzona pompa ABS oczywiscie jezeli jest to mozliwe. Nie jest to zwiazane z silnikiem gdyz sam silnik w roznych predkosciach obrotowych nie wydaje podejzanych odglosow
macie jakies propozycje ?
golf tdi kombi 95 r
wiekszosc usterek usunalem jednak pozostalo cos czego wczesniej nie bylo otoz:
powyzej predkosci 60/65 km/h cos mi piszczy tzn wydaje taki dzwiek krotkotrwaly jak by uchodzilo-odpowietrzala sie pompa lub cos takiego dzwiek wydobywa sie raczej spod maski, jest to systematyczne i wystepuje tylko po przekroczeniu podanej predkosci.
Wydaje mi sie ze jest to zwiazane z predkoscia obrotowa kol jezdnych, moze jest zapowietrzona pompa ABS oczywiscie jezeli jest to mozliwe. Nie jest to zwiazane z silnikiem gdyz sam silnik w roznych predkosciach obrotowych nie wydaje podejzanych odglosow
macie jakies propozycje ?
golf tdi kombi 95 r
Ostatnio zmieniony sob gru 18, 2004 14:21 przez BruceLee30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Cos mi robi pi.........pi....pi.. mk3
A może cylinderek do końca nie odbija lub jest zacisk zasyfiony i ci klocek popiskuje o rant tarczy delikatnie??