Dusiło, zgasł i juz nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dusiło, zgasł i juz nie odpala
Wczoraj odpalilem mojego golfa i pojechalem na stacje. W drodze na stacja minimalnie go dusilo przy ruszaniu. Jednak nie przejety tym, pomyslalem ze moze jakis smiec w baku lub cos takiego. Dojechalem na stacje zatankowalem pelny bak (Neste wiec w miare pewnego paliwa).
Pojechalem ze stacji do domu, dusilo go juz calkiem powaznie.
Dzisiaj chcialem sprawdzic jak sie ma sytuacja, na niskich obrotach dusi sie, a gdy obroty sa wyzsze idzie dobrze Po przejechaniu 2 kilometrow calkiem zgasl i nie daje sie odpalic.
Co to moze byc ?
Pojechalem ze stacji do domu, dusilo go juz calkiem powaznie.
Dzisiaj chcialem sprawdzic jak sie ma sytuacja, na niskich obrotach dusi sie, a gdy obroty sa wyzsze idzie dobrze Po przejechaniu 2 kilometrow calkiem zgasl i nie daje sie odpalic.
Co to moze byc ?
-
- Nowicjusz
- HugokopteR
- Ma gadane
- Kontakt:
- HugokopteR
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Mam podobny problem w Golfie II. Z tym że mi auta nie dusiło tylko po przejechaniu kilku kilometrów auto nie może odpalić. Natomiast kiedy auto jakiś czas jest nieuruchamiane odpala zupełnie normalnie i bez żadnych problemów. Kilka osób podpowiadało mi, że to może być wina pompki paliwowej. Czy ktoś mógłby mi pomóc?? Z góry serdecznie dziękuję
Sprawdź jutro płyn i te objawy co Ci podałem. to pozwoli lepiej zdiagnozować problem, do tego, że jest wilgotno, to za bardzo się nie przejmuj, ewentualnie przewody sprawdź, może któryś jest lekko przetarty, jednak twoje objawy nie wskazują raczej na pompę, ją bym wyeliminował.
P.S.
jeśli chcesz pisać na PW to odblokuj funkcję pisania tych wiadomości pozdrawiam
P.S.
jeśli chcesz pisać na PW to odblokuj funkcję pisania tych wiadomości pozdrawiam