liznik z komputerem mfa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- proinstalnet
- Ma gadane
liznik z komputerem mfa
Witam posiadam Golfa mk3 w wersji variant ze standardowym licznikiem z obrotkeim i dwoma lcd. I tu mam do was pytanie czy jezeli wymienie go na licznik z mfa (biore pod uwage zmianie przelacznikow wycieraczek i kierunkow) to komputer bedzie pokazywal spalanie itp??
- bradley
- Forum Master
Nawet nie napisales jaki silnik. Z tego co na forum pisza to tylko do 1.4 nie ma takiej opcji.
Licznik musisz miec taki, ktory ma to samo WGSZ co obecny licznik, do sprawdzenia w diagnostyce licznika pod numerkiem "1". No i oczywiscie musisz sam pociagnac kabel do wtyczki w komputerze.
[ Dodano: 27 Mar 2009 00:39 ]
Btw. najpierw sprawdz swoja wiazke licznika czy masz przystosowana pod MFA. Ja u siebie mialem wiec wiazka zostala, wiazka od manetki byla poprowadzona, nie ma tylko czujnika temp oleju i zewnetrza.
Licznik musisz miec taki, ktory ma to samo WGSZ co obecny licznik, do sprawdzenia w diagnostyce licznika pod numerkiem "1". No i oczywiscie musisz sam pociagnac kabel do wtyczki w komputerze.
[ Dodano: 27 Mar 2009 00:39 ]
Btw. najpierw sprawdz swoja wiazke licznika czy masz przystosowana pod MFA. Ja u siebie mialem wiec wiazka zostala, wiazka od manetki byla poprowadzona, nie ma tylko czujnika temp oleju i zewnetrza.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
- proinstalnet
- Ma gadane