nie, tylko nie mozesz przekrecic kluczyka, najlepiej go schowaj glebokobradley pisze:Czy w sytuacji:
1. Odpinam aku
2. Odpinam poduszke
3. Zdejmuje kierownice bo potrzebuje manetke zmienic
4. podpinam poduszke
5. podlaczam aku

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie, tylko nie mozesz przekrecic kluczyka, najlepiej go schowaj glebokobradley pisze:Czy w sytuacji:
1. Odpinam aku
2. Odpinam poduszke
3. Zdejmuje kierownice bo potrzebuje manetke zmienic
4. podpinam poduszke
5. podlaczam aku
kolego kontrolka oleju świeci do momentu odpalenia silnika, a sprawne poduchy gasną kilka sekund po przekręceniu zapłonumiś fazi pisze:podpiąć sie pod VAG , tylko czasem zakładają zaślepki a kontrolke łączą do kontrolki oleju , po to aby gasła i pokazywała że poduszki są sprawne , a ich nie ma
dotyczy nr.sterownika 6Q0909605a oraz 6Q0909605Fahoo pisze:za wszystko co tu napisałem biore odpowiedzialność...nie jestem gówniarzem i wiem o czym pisze![]()
to jest pewna procedura diagnostyczna.Dodam jeszcze od siebie no i od ross-tech-a ,że niektóre sterowniki po podłaczeniu pod vag-com można uwalić nawet oryginalnym ross-tech-owskim interface... przed podpięciem należy sprawdzić nr seryjne na sensorze.
mozliwe ze ten blad byl juz nie aktualny - tzn wystapil kiedys blad np zbyt duza rezystancja na wtyczce od tasmy, usterka sama ustapila a blad bylcaly czas zapisany w pamiecigufi96vp pisze:A jak można wytłumaczyć to że u mnie cały czas wykazywało błąd poduszek(paliła czerwona lampka) ale podczas wypadku wszystko zadziałało jak należy?? na szczęście:)
kolego a Ty myślisz że samochody kupują tylko ludzie którzy dobrze sie orientują w sprawach technicznych , a zwłaszcza systemu działania poduszek powietrznych , cwany nie kupi , a zielonemu można wszystko wcisnąć , myślisz że są tylko uczciwi ludzie na tym świecie ?danioo pisze:kolego kontrolka oleju świeci do momentu odpalenia silnika, a sprawne poduchy gasną kilka sekund po przekręceniu zapłonumiś fazi pisze:podpiąć sie pod VAG , tylko czasem zakładają zaślepki a kontrolke łączą do kontrolki oleju , po to aby gasła i pokazywała że poduszki są sprawne , a ich nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości