włączają się światła awaryjne

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Tomek Polewicz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

włączają się światła awaryjne

Post autor: Tomek Polewicz » wt gru 27, 2005 18:51

Witam może mi ktoś powie co jest.Jestem nowym właścicielem golfa 3 94 rok z fabrycznym immobilajzerem.Miałem dziwną sytuację że jak wsiadłem do auta to mi sięsame włączyły światła awaryjne po zamknięciu drzwi zgasły co to może być ?

Barnej20
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Barnej20 » wt gru 27, 2005 19:15

umnie jak włą cze alarm to światła mrygnom pare razy a jak będe otwierał to ni będom mrygać dopuki nie wcisne guzika albo nie przekrence stacujki na pilocie masz dwa przycikjjedem mały drugi troche większ zgadza się

Tomek Polewicz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Tomek Polewicz » wt gru 27, 2005 21:21

dzięki za szybką odpowiedz ale ja nie mam pilota ,chyba nie mam też alarmu myślałem że to jest coś z akumulatorem i go zmieniłem i sytuacja się powtóżyła.Auto mam 2 tygodnie i to coś 2 razy się stało

Awatar użytkownika
magik
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: magik » wt gru 27, 2005 21:35

a może jednak masz alarm,tylko nie masz pilota,a robrajasz go kluczykiem podczas otwarcai zamka.. ja taki miałem w jednym mk3.. może po prostu centralny rozpiął Ci się z alarmem i nie wyłacza centralki od alarmu.. a syrenę może masz padniętą i nie wyje..
spróbuj poszukać pod maską syreny..jeśli taka jest,to pewnie masz alarm lub jego część.. a masz w ogóle taką diodę czerwoną obok rygielka w drzwiach kierowcy?

[b]mk2 by magik[/b]
http://magikk82.w.interia.pl
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=102589&start=0

Tomek Polewicz
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Tomek Polewicz » śr gru 28, 2005 13:55

witam ponownie dioda czerwona jest przy szybie w drzwiach kierowcy, syreny poszukam, a może jeszcze jakieś ślady pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”