Pzdr GziQ
JETTA jak wyciągnąć kanapę?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
JETTA jak wyciągnąć kanapę?
Witam,mam oto taki problem
otóż nie wiem-nie mogę wyjąć tylnej kanapy tzn. oparcie zdejmuję ale nie wiem jak wyciągnąć siedzisko,nie wiem jak jest przymocowane kombinowałem i za żadne skarby nie chce wyjść :/ Może ktoś się podzieli wiedzą na ten temat i pomoże 
Pzdr GziQ
Pzdr GziQ
Głowy sobie nie dam ściąć, bo nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że jak kiedyś ściągałem to kanapa jest przykręcana do podłogo.
Jak otworzysz tylne drzwi to na dole są zaślepki (po jednej z każdej ze stron), a pod zaślepkami jest śruba.
Mniej więcej coś takiego:
Obadaj u siebie czy takie coś masz.
A jeśli nie masz to pewnie standardowo wciskane na zaczepy w podłodze, więc jeśli nie masz przykręconej to spróbuj ją pociągnąć do góry, a jeśli są zaczepy to powinna puścić.
Jak otworzysz tylne drzwi to na dole są zaślepki (po jednej z każdej ze stron), a pod zaślepkami jest śruba.
Mniej więcej coś takiego:

Obadaj u siebie czy takie coś masz.
A jeśli nie masz to pewnie standardowo wciskane na zaczepy w podłodze, więc jeśli nie masz przykręconej to spróbuj ją pociągnąć do góry, a jeśli są zaczepy to powinna puścić.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 15:44 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
jeżeli jetta ma tak zrobioną kanapę jak mk2 to siedzisko jest przykręcone dwoma śrubami jakby to powiedzieć... pod kolanami pasażerów, na wysokości łydek. Śruby są przykryte takimi plastikowymi dość dużymi zaślepkami. Dojście jest gdy siedzisko jest w normalnym położeniu. Te śruby to właściwie trzymają zawiasy, na których te siedzisko można odchylać.
dekoracje weselne, florystyka -> prv