Kilka pytan przed zakupem GT
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kilka pytan przed zakupem GT
Witam mam do kupienia mkII Gt od znajomego za małe pieniądze i mam kilka pytań;
Po odpaleniu silnik trochę nierówno pracuje powoli spadają obroty,wystarczy raz przegazować tak do 2000 obr/min i już chodzi równo.Co to może być ??
Przejechałem się nim wczoraj i mam wątpliwość co do skrzyni biegów.2 Biegu trzeba było trochę dłużej szukać.W moim mkII mam skrzynie 4 biegową i nie ma żadnego problemu z biegami i nie wiem czy nie jestem przyzwyczajony do jego skrzyni czy coś z nią jest nie tak.
Po odpaleniu silnik trochę nierówno pracuje powoli spadają obroty,wystarczy raz przegazować tak do 2000 obr/min i już chodzi równo.Co to może być ??
Przejechałem się nim wczoraj i mam wątpliwość co do skrzyni biegów.2 Biegu trzeba było trochę dłużej szukać.W moim mkII mam skrzynie 4 biegową i nie ma żadnego problemu z biegami i nie wiem czy nie jestem przyzwyczajony do jego skrzyni czy coś z nią jest nie tak.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2009 22:40 przez olo666, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest to silnik 1,8 na wtrysku 90 konny.Z tą skrzynią jest tak ze nie zgrzytają biegi,sprzęgło chodzi dobrze,luzów na lewarku nie ma więc myślę że kwestia przyzwyczajenia.Mam go do kupienia za 2200.Jest centralny zamek,abs,szyber manualny,szerokie zderzaki w kolorze nadwozia,czarne wnętrze ze skórzanymi fotelami,xenony itp tak że myślę że cena jest atrakcyjna.
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
No cena jest naprawde atrakcyjna jesli wszystko chodzi w miare ok. Te usterki nie beda pewnie drogie do usuniecia
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest