Regulacja sprzegla w 1.4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Regulacja sprzegla w 1.4
Czy mozna wyregulowac sprzeglo . bierze mi na sam koniec .mechanik mi powiedzial ze to hydrauliczne i nie mozna.
Ostatnio zmieniony czw mar 19, 2009 00:38 przez darniek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Po jaka cholere zakladasz do kazdego pytania oddzielny temat? Co to ma zmienic? Kazdy temat to kolejny rekord w bazie kolego, co za tym idzie obciazenie forum...
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- bibi466
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja jestem zadowolony jeżdżę sporo i jest bezawaryjny. Tylko trzeba uważać na odmę po czasami potrafi się zapchać lub zamarznąć zimą i wtedy wywala cały olej to jest niestety wada fabryczna trzeba co jakiś czas czyścic. No i nie zdziw się jak Ci będzie troszkę oleju brał to też się często zdarza
Ostatnio zmieniony czw mar 19, 2009 00:41 przez bibi466, łącznie zmieniany 1 raz.
golf4 1,4 ODMA
jak mozna wiedziec czy odma nie jest zapchana.gdzie to sie znajduje czy jest do tego jakis mozliwy dostep w jaki sposob sie to czysci.I jeszcze jedno widze ze przepustnica w moim aucie jest jakas nawilzona jakby olejem czy tak musi byc