[mk3] lampy - szybkie pytanko
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3] lampy - szybkie pytanko
no więc mam te zwykłe lampy i chce się zamienić na te od gt
więcej o tym o co mi chodzi znajdziecie tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=31106
no a chodzi mi o to czy warto zamienić się pod względem ze miałbym dopłacić 150 zł, bo wiem że o lampy warto ale czy tyle warto dopłacic?
więcej o tym o co mi chodzi znajdziecie tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=31106
no a chodzi mi o to czy warto zamienić się pod względem ze miałbym dopłacić 150 zł, bo wiem że o lampy warto ale czy tyle warto dopłacic?
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
djset pisze:kiedys widzialem na allegro nieco ponad 200zl dwie sztuki reflektorow H1+H1, wiec poszukaj dobrze i znajdziesz skorzystaj tam z wyszukiwarki.
a stare reflektory jeszcze sprzedasz z powodzeniem za dobre pieniadze (jesli sa w dobrym stanie)
MACIE RACJE TEŻ TAK MYŚLE, A GOŚĆ NIECH SOBIE JE TRZYMA, MOJE SĄ IDEALNE JEGO RACZEJ TEŻ ALE ŻEBY AŻ TYLE DOPŁACAĆ!!!
DZIĘKUJE KOLEDZY
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Forum Master
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
A moze Kolega zaszaleje i odmieni swoj samochod wsadzajac do niego oryginalne lampy HELLA "golf 4 look"??? Mam takie wlasnie do sprzedania. W razie co to pisz na PW. Na pewno sie dogadamy.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
znam produkty DEPO to dobry zamiennik ten drugi H1/H1 nie wiadomo kto
produkuje wiec trzeba uwazac , jak chcesz mam nowe "oring" "angel ayes" FK
do twojego auta - sobie juz nie zdazylem zalozyc a potrzebuje kasy
na nstepny mkIII
na nstepny mkIII
sprzedam caly nowy zestaw xenonow 8000K !!!
do reflektorow H7 bez zadnych przerobek
-
- Forum Master
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
DEPO
Ja kupiłem już raz DEPO H1/H1 bo mi oryginalną Hella kamień uszkodził - SZYBCIEJ JE ŚCIĄGŁEM NIŻ ZAŁOŻYŁEM - LIPA nic nie widać jak się ściemni !!jizu pisze:znam produkty DEPO to dobry zamiennik ten drugi H1/H1 nie wiadomo kto
na nstepny mkIII
Kupiłem oryginalne HELLA H1/H1 takie jak były (używane) nie ma porównania - jest
W tych DEPO musi być lipne lustro bo świecą masakrycznie
[ Dodano: Sob Gru 24, 2005 11:19 ]
DOKŁADNIE i TYLKO HELLA !!Tomasz Żaguń pisze:Hella golf 4 look TO KOSIASTE TYLKO TE
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
jak tam chcecie
ale jak sie kupi DEPO w sklepie od oficjalnego dystrybutora
to jest ok, moze problemy sa na gieldach gdy jest to towar
z rynku azjatyckiego kupowany przez niektorych importerow
z pominieciem tej wyzszej jakosci na rynek europejski
DEPO ma ze trzy skale jakosci
ale to tak na marginesie
ale jak sie kupi DEPO w sklepie od oficjalnego dystrybutora
to jest ok, moze problemy sa na gieldach gdy jest to towar
z rynku azjatyckiego kupowany przez niektorych importerow
z pominieciem tej wyzszej jakosci na rynek europejski
DEPO ma ze trzy skale jakosci
ale to tak na marginesie
sprzedam caly nowy zestaw xenonow 8000K !!!
miałem w sklepie do wyboru DEPO za 150 i HELLA za 350, po wcześniejszych doświadczeniach z tanimi lampami (DEPO) wybrałem Hella za 350, potrzebowałem na już a na allegro to trochę trwa (podobno oryginały chodzą po 150 zł za parę).
Do lamp H1+H1 trzeba modyfikować instalację elektryczną (koło przełącznika świateł)
na moich DEPO zalożonych do drugiego autka nie można ustawić prawidłowo świateł, brak granicy światło/cień a w nocy to raczej kiepsko widać, do oryginału ma się tak jak napisano o tanich żarówkach "ala xenon" czy inne blue.cośtam w ostatnim Auto Świecie, DEPO powinny być w handlu zakazane.
Do lamp H1+H1 trzeba modyfikować instalację elektryczną (koło przełącznika świateł)
na moich DEPO zalożonych do drugiego autka nie można ustawić prawidłowo świateł, brak granicy światło/cień a w nocy to raczej kiepsko widać, do oryginału ma się tak jak napisano o tanich żarówkach "ala xenon" czy inne blue.cośtam w ostatnim Auto Świecie, DEPO powinny być w handlu zakazane.