Na zimnym silniku wachania obrotow, nie wkreca sie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Na zimnym silniku wachania obrotow, nie wkreca sie
witam mam problem mam golfa III 1.8 90km i na zimnym silniku miesza obrotami i w ogole sie nie wkreca jak dodaje gazu tak jakby nie chodził na jeden gar????????jesli to czujnik temperatury to gdzie sie znajduje???
Ostatnio zmieniony sob mar 14, 2009 16:22 przez VWgucio, łącznie zmieniany 1 raz.
gucio
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
VWgucio, pierwsza sprawa to piszesz nie w tym dziale
predzej ci pomoga w technicznym
kolejna sprawa to czujnik temp masz na wezu , 4 pinowy , dwa odpowiadaja za wskazania na dsce , a dwa za ssanie ,info o temp silnika.
Do sprawdzenia masz WN , czylo kopułke , palec, kabl , swiece, rozrząd , zapłon, sonde, podepnij sie pod komputer i sprawdzisz bledy, wiecej po Twoim opisie nie mozna wywnioskowac nie mozna, wiecej sie dowiesz jak ladnie wszystko opiszesz, jaki silnik , czy masz gaz itd.
a tak to tylko czesc jak czapka
Do sprawdzenia masz WN , czylo kopułke , palec, kabl , swiece, rozrząd , zapłon, sonde, podepnij sie pod komputer i sprawdzisz bledy, wiecej po Twoim opisie nie mozna wywnioskowac nie mozna, wiecej sie dowiesz jak ladnie wszystko opiszesz, jaki silnik , czy masz gaz itd.
a tak to tylko czesc jak czapka
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

Ja to bym wyczyscil silniczek krokowy najpierw, przewody bo jak podniesiesz maskę w nocy to na bank jest burza
A tak wogole to cie jakiś mod za chwile zjopie, uzywaj szukajki ....
Edit :
A jak masz wilgoć pod kopułką to porosze mi piwo ysłać pocztą.....
A tak wogole to cie jakiś mod za chwile zjopie, uzywaj szukajki ....
Edit :
A jak masz wilgoć pod kopułką to porosze mi piwo ysłać pocztą.....
Ostatnio zmieniony sob mar 14, 2009 00:21 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg