Odcięcie mocy 1.8 16V
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Odcięcie mocy 1.8 16V
Witam mam taki problem z silnikiem 1.8 16V KR iż jedzie super do 4 tysiecy dalej odcina go i sie dlawi i niechce dalej jechac a czasem bywa tak ze ladnie sie wkreca i wszystko dobrze jedzie tyle ze spalanie jest dwa razy takie niż normalnie niewiem co to moze byc pompa paliwa czy to rozdzielacz paliwa a moze wtryski moze ktos ma pomysl na to co to moze byc??
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2009 12:41 przez kondziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieschodze poniżej 16 ZAWORÓW!!
to moze być nieczytanie regulaminu... chyba, że masz tam pomodzone z tym KR-em pod kątem mocy...kondziu pisze:Witam mam taki problem z silnikiem 1.8 16V KR iż jedzie super do 4 tysiecy dalej odcina go i sie dlawi i niechce dalej jechac a czasem bywa tak ze ladnie sie wkreca i wszystko dobrze jedzie tyle ze spalanie jest dwa razy takie niż normalnie niewiem co to moze byc pompa paliwa czy to rozdzielacz paliwa a moze wtryski moze ktos ma pomysl na to co to moze byc??
ale co pomodzone?? a co sugerujesz ze co moze byc zepsute??tirsone pisze:to moze być nieczytanie regulaminu... chyba, że masz tam pomodzone z tym KR-em pod kątem mocy...kondziu pisze:Witam mam taki problem z silnikiem 1.8 16V KR iż jedzie super do 4 tysiecy dalej odcina go i sie dlawi i niechce dalej jechac a czasem bywa tak ze ladnie sie wkreca i wszystko dobrze jedzie tyle ze spalanie jest dwa razy takie niż normalnie niewiem co to moze byc pompa paliwa czy to rozdzielacz paliwa a moze wtryski moze ktos ma pomysl na to co to moze byc??
Nieschodze poniżej 16 ZAWORÓW!!