Czy ktoś z was stosował takie gumy? Czy opłaca się je zakładać czy lepiej wymienić spręzyny. I jaki jest ewentualny efekt po ich założeniu?
Wysyłając zapytanie do sprzedawcy na allegro jakie mam kupić do MK3 napisał mi rozmiar i że mam zamontować po dwie na każdej sprężynie...czy to nie zadużo...
Gumy usztywniające zawieszenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gumy usztywniające zawieszenie
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 08:54 przez Haidi, łącznie zmieniany 3 razy.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
to zalezy co chcesz ośiągnąc,wsadzając je zwiekszy Ci sie prześwit o jakis niecały centymetr.
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Jeżeli chcesz się zabić nie ma sprawy , ja kopiłem auto miałem te gumy założone kiedyś na takiej małej górce wybiło mnie i leciałem leciałem , usztywniają zawieszenie to fakt , ale amorek wtedy nie pracuje jak wowinien , i w moim dieslu silnikiem strasznie trzęsłą bo było tak sztywno odradzam. , wsadzając je sprężyna nie pracuje w pionie tylko jests ztywno ja miałęm jedną po stronie i już miałem jazdy
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 02:04 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
jak niepracuje,reszta pracuje,no hcyba ze miales tylko jeden zwój ,ja tak smigalem dwa lata,i jakos nie "leciałem,leciałem..."
Jestem Oazą spokoju