dioda od akumulatora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dioda od akumulatora
witam od jakiegos czasu mam problem z akumulatorem rozładowywał mi sie czesto (nawet co 3 dzien musiałem go ładowac) i tak było przez jakis czas Teraz zaczeła mruzyc na biegu jałowym dioda od akumulatora przy wyłaczonych wszystkich rzeczach ktore pobieraja prad
Na poczatku gwizdał mi pasek wymieniłem go na nowy naciagnełem wydaje mi sie ze dobrze
Problem jest w tym ze owa dioda gasnie jak włacze swiatał nawiew nacisne chamulec przygazuje
Rozmawiałem z kolega na ten temat i mówił ze regler(nie za bardzo wiem co to jest) sie zepsuł badz szczotki w alternatorze
tak wiec prosił bym was o pomoc moze moge sam jakos to sprawdzic ile by kosztowała naprawa podkreslam ze akumulator tez nie jest nowy ...
dziekuje i pozdrawiam
Na poczatku gwizdał mi pasek wymieniłem go na nowy naciagnełem wydaje mi sie ze dobrze
Problem jest w tym ze owa dioda gasnie jak włacze swiatał nawiew nacisne chamulec przygazuje
Rozmawiałem z kolega na ten temat i mówił ze regler(nie za bardzo wiem co to jest) sie zepsuł badz szczotki w alternatorze
tak wiec prosił bym was o pomoc moze moge sam jakos to sprawdzic ile by kosztowała naprawa podkreslam ze akumulator tez nie jest nowy ...
dziekuje i pozdrawiam
[b]GruPaaa MałoPooolskA[/b]
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Miernik do reki i na sam początek sprawdz ładowanie.
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
za mało.
Jestem Oazą spokoju
osaVWosa pisze:Kolega dobrze podpowiada regulator napiecia wymien i powinno byc po klopocie a i sprawdz cienki kabelek od wzbudzenia alternatora moze sie gdzis przetarl albo poluzowal
nie tak dawno własnie ten kabelek mi sie złamał i zrobiłem go hm ale zobacze moze znów cos sie stało
[b]GruPaaa MałoPooolskA[/b]
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
no jasne ze za malo,mialem tak samo,aku starczal na niecaly tydzień.
Jestem Oazą spokoju