szybko migające kierunki

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

perla2267
Nowicjusz
Nowicjusz

szybko migające kierunki

Post autor: perla2267 » wt mar 03, 2009 21:52

witam mam problem bo kupilem lapy soczewki na przod i podlaczylem zamiast postojowki w nich kierunki ze zderzaka odcialem kostke i podlaczylem i bylo by wszystko dobrze tylko ze teraz bardzo szybko kierunki migaja co to moze byc ale awaryjne chodza normalnie gdzie mam szukac.

P.S wlozylem na poczatku postojowki pomaranczowe jako kieunki bo myslalem ze to przez to a teraz sa tam diodo postojowki i to samo co jest.

Mam pytanie czy w golfie III jest przerywacz i przekażnik czy tylko przerywacz jak tak to czego awaryjne chodza a kierunki glupieja

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » wt mar 03, 2009 22:01

polowy niekapuje ale zmniejszyles zapewnie obciążenie przerywacza.diody mniej prądu ciągną niz zarowka.podlacz na próbe dodatkową zarowke po jednej na strone i sprawdz wtedy

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » wt mar 03, 2009 22:02

jest tylko przerywacz czasowy , twój problem tkwi w tym że masz za słabe obciązenie na przerywacz , to tak jakby normalne kierunki działały tylko na jedną żarówke , awaryjki chodzą dobrze bo masz cztery i wyrównuje ci mniej więcej obciążenie

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”