MK 3, problem z włącznikiem świateł cofania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK 3, problem z włącznikiem świateł cofania
Mam Golfa Mk 3 1,6 AEE, jak wrzucam wsteczny bieg to światła cofania albo mi mrugną od czasu do czasu albo wogóle nie świecą, gdzie znajduje się włacznik tych świateł, bo pewnie to o niego chodzi :/
silniki AAM mają skrzynie 020 , i wydaje mi sie że wyłącznik jest na górze skrzyni a nie z przodu
[ Dodano: 26 Lut 2009 21:49 ]
[ Dodano: 26 Lut 2009 21:49 ]
kolego jak podniesiesz maske , to popatrz na skrzynie biegów w miejscu w którym masz blache co zmienia Ci biegi , w tym miejscu , mniej wiecej , jest wyłącznik wstecznego , a zaraz koło niego masz drugą wtyczke tyle że ona jest do napędu prędkościomierzalaki1888 pisze:a w którym miejscu on jest dokładnie pod maską?
kurcze już mi sie litery mylą myślałem że chodzi o AAMDaniel79 pisze:Zgadza się,tak samo jest w ABS-ie Skrzynie na zdjęciu są (tak było w opisie) do 1.4-1.6,a laki1888 napisał że ma 1.6 AEE.miś fazi pisze:silniki AAM mają skrzynie 020 , i wydaje mi sie że wyłącznik jest na górze skrzyni a nie z przodu
laki,jeśli nie znajdziesz czujnika w zaznaczonym na czerwono miejscu,to szukaj tam gdzie napisał miś fazi,(w/g mnie jaśniej się nie da).Wtyczka z dwoma kabelkami.Możesz mieć inną skrzynie niż ta na fotce.