czujnik ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Zapewne jest przyrdzewiały w gnieżdzie więc na 95% go niewyciągniesz .jeżeli go chcesz wyjąć i włożyć tak sobie a jest on dobry to możesz spróbować uderzyć w to oczko w którum on siedzi poprzez śrubokręt parę razy aby gniazdo się zruszyo i go rozruszać .Chyba że wymieniasz piastę to wtedy nacinasz szlifierką oczko w którym siedzi a potem je rozszerzasz poprzez udeżenie młotkiem wprzez śrubokręt w kant nacięcia.Może pomogłem.
-
- Forum Master
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ja kupowałem simensy na allegro. 35 zeta. Są dobre, na 6 kupionych sztuk wszystkie działają w 3 autach, z tego 2 już około roku.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 3:31 pm ]
I jakoś pewnie miałem szczęści ale wystraczyło WD40, trochę stukania młoteczkiem po czujniku i wszystkie łatwo wyszły.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 3:33 pm ]
I eszcze jedno. Ostatnio kupowałem na allegro przed miesiącem. Mimo że oznaczenie numeryczne wskazywało na czujnik przwy którego potrzebowałem to w opakowaniu był lewy.Oczywiście gościu przeprosił i dosłał co trzeba, ale czas straciłem.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 3:31 pm ]
I jakoś pewnie miałem szczęści ale wystraczyło WD40, trochę stukania młoteczkiem po czujniku i wszystkie łatwo wyszły.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2006 3:33 pm ]
I eszcze jedno. Ostatnio kupowałem na allegro przed miesiącem. Mimo że oznaczenie numeryczne wskazywało na czujnik przwy którego potrzebowałem to w opakowaniu był lewy.Oczywiście gościu przeprosił i dosłał co trzeba, ale czas straciłem.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Tyl siada bardzo rzadko, dlatego drogi..bor0wy pisze:Patrzylem na allegro i te siemensa za 35 zl to sa na przod a ja potrzebuje na tyl. Znalalzelm jeden na allegro ale to 120zl
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!