Średnica tarcz przód i tył
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- scaner21
- Ma gadane

- Kontakt:
Średnica tarcz przód i tył
Witam
Wie ktoś może gdzie znajde iformacje dotyczące tarcz hamulcowych?Chodzi mi o tarcze z przedniej jak i z tylnej osi.Informacje jakie mi są potrzebne to grubość, szerokość, ilość otworów mocujących itp.
Przymierzam się do kupna nacinanych tarcz hamulcowych Brembo Max i tylnych również nacinanych tylko nie chciał bym wyrzucić pieniędzy w błoto, dlatego wole się upewnić co do danych technicznych takich tarcz.
Marka: VW
Model: GOLF
Wersja: GT
Poj. 1800
Z góry dzięki za odpowiedź
Wie ktoś może gdzie znajde iformacje dotyczące tarcz hamulcowych?Chodzi mi o tarcze z przedniej jak i z tylnej osi.Informacje jakie mi są potrzebne to grubość, szerokość, ilość otworów mocujących itp.
Przymierzam się do kupna nacinanych tarcz hamulcowych Brembo Max i tylnych również nacinanych tylko nie chciał bym wyrzucić pieniędzy w błoto, dlatego wole się upewnić co do danych technicznych takich tarcz.
Marka: VW
Model: GOLF
Wersja: GT
Poj. 1800
Z góry dzięki za odpowiedź
Ostatnio zmieniony śr lut 25, 2009 15:02 przez scaner21, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię zegary z FIS bez CAN do Passata / Golfa 4