Witam was mam problem mianowicie taki,że kasuje mi się licznik po wyjęciu kluczyka oświetlenie wew. nie działa i zapalniczka bezpiecznik wymieniłem i NIC czy to może wina komputera? a może styki w skrzynce?
Aha przekaźnik 1 i 67 może wiecie od czego są
POMOCY....
Problem niedziała światło wew. i licznik sie kasuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem niedziała światło wew. i licznik sie kasuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
W porządku mam to i wymieniłem bezpiecznik nr 21 i nic dalej się kasuje trip na 0.00 km po wyciągnięciu kluczyka nie działa zegarek i nie ma oświetlenia w środku POMÓŻCIE
[ Dodano: 23 Lut 2009 20:56 ]
I jak pomoże ktoś...
[ Dodano: 23 Lut 2009 20:56 ]
I jak pomoże ktoś...
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 21:55 przez JOKER MILENIUM, łącznie zmieniany 1 raz.
radziłbym jeszcze sprawdzić wszystkie połączenia akumlatora i kable zasilające zarówno skrzynkę bezpieczników jak i bezpośrednio podłączenia licznika i oświetlenia, lecz to drugie wykluczam bo raczej dziwne jak by te złącza były powiązane, chyba że jakiś główny kabel.
[ Dodano: 23 Lut 2009 22:56 ]
A jeszcze taki najprostrzy myk to jest sprawdzenie stacyjki ponieważ ona może tutaj wprowadzać jakieś zwarcie, które to powoduje
[ Dodano: 23 Lut 2009 22:56 ]
A jeszcze taki najprostrzy myk to jest sprawdzenie stacyjki ponieważ ona może tutaj wprowadzać jakieś zwarcie, które to powoduje