POMOCY KLUCZYK ZATRZAŚNIĘTY W SAMOCHODZIE PASSAT B6 2006
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
POMOCY KLUCZYK ZATRZAŚNIĘTY W SAMOCHODZIE PASSAT B6 2006
Mam problem zostawiłem kluczyk w stacyjce zamknełem drzwi i po chwili samochód sie zamknął a to był mój jedyny kluczyk do samochodu!!! Niewiem zbytnio co mam w tej chwili zrobić wybić szybe???
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- marcin_pków
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- morfeusz86r
- Forum Master
nie wiem jak w passacie ale w golfie jak odkręcisz rejestracje z tyłu to zostną ci dwie dziury po śrubach a między nimi w środku drut od otwierania zamka. jak go nie możesz złapać niczym to możesz iść na hardcor i wywiercić dziure między śrubami. wydaje mi sie lepiej tam dziure zrobić i to załatać a i tak tego nie widać niż wybijać szybe
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
to jest kluczyk-karta i kosztuje surowy 500zł plus kodowanie i oni muszą mieć samochód zeby go zakodować. Samochód jest na zjazdówkach i w ASO nie bedą chcieli wydać kluczyka musi być najpierw zarejestrowany.MarianWSP pisze:jest jeszcze jedna mozliwosc
idziesz do ASO i zamawiasz kluczyk podajac nr Vin auta kosztowac to bedzie z 150zl bez kodowania ale bedzie i 2 kluczyk i szyba cala
Ostatnio zmieniony sob lut 21, 2009 14:41 przez marek01011, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy u Ciebie tak się da, ale ja już kilka razy wyciągałem kluczyki w taki sposób:
Od strony pasażera przez flanelową szmatkę delikatnie wbijasz klin (może to być kawałek deski do szpica) - tak żeby nie uszkodzić lakieru. Odchylasz drzwi na ok 5mm i długim drutem zakończonym haczykiem łowisz kluczyk.
Jak go wyciągniesz ze stacyjki to rozchylasz drzwi na tyle aby przeszedł.
Od strony pasażera przez flanelową szmatkę delikatnie wbijasz klin (może to być kawałek deski do szpica) - tak żeby nie uszkodzić lakieru. Odchylasz drzwi na ok 5mm i długim drutem zakończonym haczykiem łowisz kluczyk.
Jak go wyciągniesz ze stacyjki to rozchylasz drzwi na tyle aby przeszedł.