jak rozpoznac silnik ???

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

GregorG
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: GregorG » sob gru 17, 2005 10:49

NEMESIS pisze:A jeżeli będzie mało widoczne - to powinna być naklejka na plastikowej obudowie od paska rozrządu i na niej znajdziesz nr silnika z literami i cyframi.

GREGORG ....chłop ma dwójke... :chytry: .jeszcze tej wklejki na obudowie rozrzadu w dwójce nie widziałem....naturalnie na oryginalnym dwójkowym silniku !!! :grin: :jezor:
:ass:
NEMESIS pisze:
jusci pisze:No ale nawet w dwójce jest nalepka na pasie tylnym w bagażniku. Tam też jest oznaczenie silnika napisane dużymi literami.
o tym mówiliśmy kolego.... :chytry: ...powinna być naklejka na plastikowej obudowie od paska rozrządu chyba że mam większymi literami napisać !!! :grin: :jezor: a w bagażniku jest....jak wózek nie był lakierowany lub nie miał 100 przeżyć w naszym pięknym kraju !!!!!!! :helm: pozdro

No to teraz już chyba sam sobie zaprzeczasz ???
kolego NEMESIS

Padre80
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Padre80 » sob gru 17, 2005 11:02

NEMESIS pisze:.jeszcze tej wklejki na obudowie rozrzadu w dwójce nie widziałem....naturalnie na oryginalnym dwójkowym silniku !!!
I tu sie z tobą nie mogę zgodzić, ja w swojej PN'ce posiadam naklejeczke na obudowie paska rozrządu i jest na niej wszystko pięknie napisane, nawet sie jeszcze nie zatarło.
Pozdro 1600 ;d

[url=http://imageshack.us][img]http://img514.imageshack.us/img514/7067/lubuskamj2wr1.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
NEMESIS
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: NEMESIS » sob gru 17, 2005 14:52

No to teraz już chyba sam sobie zaprzeczasz ???
kolego NEMESIS[/quote]

Sorki może nie jestem zbyt bystry.. :blush: ..prosze o wyjaśnienie....ktoś napisał że w dwójce jest wklejka w bagażniku no i ....jest nikt temu nie przeczy ale Ty pisałeś o wklejce na pasku rozrządu !!!! :grrr: co przeczy czemu bo nie qmam ??? :chytry:

[ Dodano: Sob Gru 17, 2005 13:56 ]
]
I tu sie z tobą nie mogę zgodzić,

1. G*R*A*T*U*L*A*C*J*E :okej: 2. Napisałem że nie widziałem (a prowadze warsztat ) a nie że nie występuje :grin: 3. przytargałeś furke od tych "gorszych " sąsiadów ??? :chytry: bo od nich to zawsze wszystko kompletne .. :jezor:

GregorG
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: GregorG » sob gru 17, 2005 15:06

No to już szkoda mi słów na twoje powyższe posty.
Zakończmy ten wątek bo do nikąd nie prowadzi.

Reasumując:
- jest naklejka na plastikowej obudowie od paska rozrządu
- jest naklejka w bagażniku

Wszędzie są dane których szukał "mlody3365"

Na tym kończę i pozdrawiam

Awatar użytkownika
NEMESIS
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: NEMESIS » sob gru 17, 2005 23:09

No to już szkoda mi słów na twoje powyższe posty.

:panna: :panna: :panna: ...dalej nie qmam ... :foch:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”