nowe amortyzatory

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

speede
Użytkownik
Użytkownik

nowe amortyzatory

Post autor: speede » sob gru 17, 2005 01:58

witam, zalozylem na tyl nowe amorki olejowe Monroe do golfa 3. I zauwazylem ze jak sa nierownosci to mi jakos dziwnie syczy :) slychac normanie taki dzwiek. W sumie auto lepiej sie trzyma drogi, ale czy to jest normalne przy olejowych? Pozatym jak skladalem amortyzator to zauwazylem ze miska nad sprezyna (gorna nad kolem) nie dociska do konca nadkola. Jest tam luz okolo 1 cm. miedzy ta miska i sprezyna a nadkolem, hmm zlozlem dobrze bo tak samo jest i z drugiej strony. O co tu codzi? Dzieki za odpowiedz.

Awatar użytkownika
lolo_golf
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: lolo_golf » sob gru 17, 2005 10:12

Nikyo pisze:
speede pisze:I zauwazylem ze jak sa nierownosci to mi jakos dziwnie syczy Smile
Jezeli przejezdzajac przez np spiacego policjanta (prog zwalniajacy ;) ) slyszysz takie psyk, to jest to norma
Czy ja wiem :chytry: Norma to by byla jakby miał gazowe amorki bo wtedy syczy, ale na olejowych? :chytry: MOze..

speede
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: speede » sob gru 17, 2005 12:18

dzieki, dokladnie tak jest, male nierownosci to nic nie slychac, dobrze sie trzyma drogi, ale jednak jak cos wiekszego np sp. policjant to jest psss. Dzieki myslalem ze moze zle cos zlozylem, ale jesli to tak ma byc to mi nie przeszkadza. Wazne ze nowe amorki i dalej mozna smigac. Ale na przod to chyba z czasem wstawie gazowe. kyeba lub sachsa.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » sob gru 17, 2005 15:52

ja mam tak samo powiedzieli mi ze tak ma byc wiec...hmm

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”