Dzięki za sugestie!!!
W najbliższym czasie postaram się pokombinować według waszych rad:-)
Przy założeniu oczywiście ze dam sobie z tym rade sam.
Pozdrawiam!!!
[ Dodano: 28 Mar 2009 14:24 ]
Witam!!!
Wreszcie uporałem się z kłopotami na uczelni i mając trochę czasu postanowiłem skorzystać z waszych (i nie tylko waszych) rad dotyczących wymiany łożysk amorków.
Stare po wyjęciu rozpadły się niemal od razu w moich rękach więc na 100% nadawały się do wymiany, niestety po założeniu nowych nie zauważyłem żadnej poprawy... Byłem po prostu załamany bo oczekiwałem, że to rozwiąże moje kłopoty, a tu psikus. Na moje szczęście po przejechaniu kilkunastu kilometrów coś się jakby ułożyło i zaczęło być coraz lepiej (co potwierdziła moja dziewczyna która mimo, że była sceptycznie nastawiona stwierdziła, że faktycznie jest lepiej). W mojej opinii faktycznie jest dużo lepiej, ale uważam, że to jeszcze nie jest to co być powinno więc proszę o opinię fachowców cóż jeszcze mogę wymienić tudzież dokręcić lub nasmarować aby było lepiej?
Na koniec dodam ze gdy auto ma koła w powietrzu (lub nawet tylko jedno koło w powietrzu) kierownicą kręci się jakby auto miał ze trzy wspomagania:-p gdy tylko je opuścimy to cóż jak pisałem jest lepiej niż na starych łożyskach, ale rewelacji nie ma, dodam także ze opony mam seryjne jak fabryka nakazuje, a ciśnienie kontroluje raz w tygodniu żeby mieć pewność że to nie przez to.
Moja Glfer:-)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2223965&sid=b19095292e9f6900894577361bad8113#2223965