Dane techniczne, silniki, VIN dekoder, kody wyposażenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak rozszyfrować informacje na naklejce pod wykładziną bagaz
Witam serdecznie mam problem. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc rozszyfrować co oznaczają informacje na tej naklejce:
Dane z naklejki w bagażniku
1H6 863 463 E 4AY
T-NV GOLF A3 KOBO
013117 090 SCHWARZ
585453
Potrzebuje informacje na temat jaką skrzynie biegów posiada moje mk3 oraz jaki typ silnika. A niebardzo wiem gdzie tego szukać!
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc
1H6 863 463 E 4AY
T-NV GOLF A3 KOBO
013117 090 SCHWARZ
585453
Potrzebuje informacje na temat jaką skrzynie biegów posiada moje mk3 oraz jaki typ silnika. A niebardzo wiem gdzie tego szukać!
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc
SLLAWO13 wszystko byłoby pięknie ale Ty zamiast odczytać dane z naklejki przyklejonej do blachy bagażnika lub blachy wewnątrz zasobnika na koło zapasowe odczytałeś kody z naklejki przyklejonej od spodu do samej wykładziny podłogowej bagażnika
szukaj takiej naklejki :
a tu masz rozpiskę co które kody na niej oznaczają :
szukaj takiej naklejki :
a tu masz rozpiskę co które kody na niej oznaczają :
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
identyfikacja skrzyni biegów
Witam serdecznie Mam wielki problem nie mogę zidentyfikować skrzyni biegów w moim MKIII Czy jest jakis sposób określenia jej typu jeżeli nie można odczytać sumbolu na obudowie skrzyni i braku naklejki pod siedzeniami
Jest to VW Golf trzydrzwiowy 1,4 rok produkcji 1996
Jedyna naklejka jaka była to pod dywanikiem w bagażniku nie mam pojęcia co te cyfry oznaczająnie
1H6 863 463 E 4AY
T-NV GOLF A3 KOBO
013117 090 SCHWARZ
585453
Padł mi piąty bieg i chcę wymienić małe koło zębate a w serwisie potrzebują typ skrzyni biegów aby mi to zamówić części
Jest to VW Golf trzydrzwiowy 1,4 rok produkcji 1996
Jedyna naklejka jaka była to pod dywanikiem w bagażniku nie mam pojęcia co te cyfry oznaczająnie
1H6 863 463 E 4AY
T-NV GOLF A3 KOBO
013117 090 SCHWARZ
585453
Padł mi piąty bieg i chcę wymienić małe koło zębate a w serwisie potrzebują typ skrzyni biegów aby mi to zamówić części
symbol na skrzyni jest tylko będzie widoczny jak ją przemyjesz a naklejki nie szukaj pod siedzeniami tylko pod wykładziną w bagażniku (ale nie patrz na naklejkę przyklejoną od spodu do wykładziny bagażnika tylko na naklejkę przyklejoną do podłogi w bagażniku).SLLAWO13 pisze:nie można odczytać sumbolu na obudowie skrzyni i braku naklejki pod siedzeniami
Skrzynie przemywałem i oglądałem z każdej strony symbol jest nie do odczytania jeżeli chodzi o nakljkę to nie ma jej. Ktoś ją chyba wcześniej oderwał. Jedyne co mam to ta naklejka pod dywanikiem. Czy jest na to jakiś inny sposób? aby określić jaka to skrzynia biegów Wiem tyle że jest to typ CWR albo CWM