uszczelka pod głowicą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
uszczelka pod głowicą
Witam,
mam pytanie ponieważ mogę kupić golfa, który ma do wymiany uszczelkę pod głowicą.
I tu oto moje pytanie:
Czy opłącalny jest taki samochód?? jeżeli wymienie tą wadę czy będe mógł normlanie myśleć o silniku auta? czy coś może się dziać?
mam pytanie ponieważ mogę kupić golfa, który ma do wymiany uszczelkę pod głowicą.
I tu oto moje pytanie:
Czy opłącalny jest taki samochód?? jeżeli wymienie tą wadę czy będe mógł normlanie myśleć o silniku auta? czy coś może się dziać?
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to zalezy jakiego golfa chcesz kupic ;] i zalezy czemu uszczlak jest do wymiany co dzieje sie z silnikiem
Ostatnio zmieniony pn lut 09, 2009 16:26 przez silent_rob, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kto to stwierdził ??ttoommeekk pisze:który ma do wymiany uszczelkę pod głowicą.
bo mozesz sie wpakować w niezłe szambo ze tak powiem.
zadowolony ściągniesz głowice a tam np pęknięta głowica ..... wtedy do wymiany lub spawania i już koszty rosną DUZO albo co gorsza popękany blok (co raczej sie rzadko zdarza) ale to jest takie kupowanie kota w worku moim zdaniem.
2 sprawa jakie to auto ?
-
- Mały gagatek
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sie smieje bo nie wiadomo o jakie auto chodzi ;] i w jakim stanei dokladnie ;] nastepnym razem dokladniej opisz o jakie chodzi autko ;]ttoommeekk pisze:silent_rob, co sie smiejesz?
[ Dodano: Pon Lut 09, 2009 15:43 ]
a jaki silniczek ? i skd wiadomo ze uszczelka poszla jakies objawy znasz ?ttoommeekk pisze:golf II -> 91 rocznik
-
- Mały gagatek
Re: uszczelka pod głowicą
jaśli tylko tyle o nim wiesz to daj sobie spokójttoommeekk pisze:Witam,
I tu oto moje pytanie:
-
- Mały gagatek
Timothy88 pisze:watpie zeby poszla od starosci
Głowice też pękają ze starościedzio pisze:jest taka możliwośc.
Wszystko zależy za ile. Jak cena będzie odpowiednia to można kupić nawet bez silnika , a tu nie dosyć że jest silnik to tylko ma uszkodzoną uszczelkę lub głowicęttoommeekk pisze:tu oto moje pytanie:
JaroW