Witam!
Szykuję się do kupna szerokich zderzaków. Mam zamiar do nich włożyć halogeny.
Przełącznik przeciwmgielnych ma 2 pozycje. U mnie na drugiej pozycji świeci światło tylne przeciwmgielne, pierwsza pozycja nic nie włącza.
Jeśli ktoś fabrycznie miał z przodu halogeny to na pierwszej pozycji świeciły światła przednie przeciwmgłowe, a na drugiej tylne?
Gdzie są kable wyprowadzone, aby podłączyć przednie halogeny?
Mój Golf fabrycznie miał wąskie zdesie.
Jak to zrobić, żeby na pierwszej pozycji świeciło światło przeciwmgielne przednie, a na drugiej pozycji tylne i przednie razem.
Jak podłączyć przednie halogeny?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak podłączyć przednie halogeny?
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 11:31 przez Xabingo, łącznie zmieniany 2 razy.
Na przełączniku Masz dobrze połączone.Kabel do halogenów wychodzi na wysokości łapy do skrzyni biegów od strony kierowcy.To tyle co pamiętam.Sprawdź jeszcze czy po wyjęciu przełącznika i załączeniu go w pozycje halogenów są jakieś przewody i czy jest napięcie,bo być może miał kiedyś halogeny w atrapie.
Jacek
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Xabingo, użyj szukajki, bo było na prawdę wiele razy opisywane. Temat pojawia się średnio dwa razy na miesiąc...
[ Dodano: Czw Lut 05, 2009 21:58 ]
A Tobie chodzi o Golfa mkII czy mkI - bo w temacie masz mkI, a coś o szerokich zderzakach piszesz...
[ Dodano: Czw Lut 05, 2009 21:58 ]
A Tobie chodzi o Golfa mkII czy mkI - bo w temacie masz mkI, a coś o szerokich zderzakach piszesz...
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.