Skradziono MK III GTI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no to jak to zorbisz elektrycznie? co odlaczysz? grzanie swiec zarowych??? hahahkotem pisze:djset napisał/a:
zwyklego TD nie zrobisz tak, bo nie da sie z niego odciac zaplonu...
Chyba nie wiesz co mówisz!! Zawsze da sie cos zakombinować!! Wystarc jeden pstryczek!!
jedynym wyjsciem to odciecie doplywu ropy. a pstryczek to wiesz gdzie mozesz sobie zamontowac!
haha
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dobry elektronik, powtarzam dobry potrafi zdziałać cuda w każdym samochodzie czy to benzyniak czy diesel, ale zdarza się też czesto tak, że ci najlepsi są po tej drugiej stronie (złodzieje). Wtedy nawet najlepiej ukryty pstryczek elektryczek czy też alarm nie pomoże. Pozostają jedynie blokady mechaniczne. Te też można ominąć, ale to zabiera trochę cennego czasu. Na internecie jest dużo różnych blokad mechanicznych i każdy producent zachwala, że jego blokada jest nie do przejścia. A na innej stronie czytam już jak ją obejść na kilka możliwych sposobów. Strasznie chory pomysł żeby opisywać publicznie jak obejść blokadę....
[b] >>> www.4tun.vel.pl <<< [/b]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1114182#1114182][b] >>> MkIV by regitmc <<< [/b][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1114182#1114182][b] >>> MkIV by regitmc <<< [/b][/url]
Re: Skradziono MK III GTI
bede sie rozgladalkikoj pisze:Witam wszystkich !!! plaga kradzieży się powiększyła o nowego Golfika
Dziś rano tj 23.11.05 w Olsztynie na Jarotach skradziono mi Golfa 3 GTI .
Dodaje zdjęcia ,jak ktoś jest z okolic proszę o uwagę na bordowe Golfy
jak coś podaje kom. 502-171-857
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
Dokładnie abezpieczenia własnego pomysłu są najlepsze, gdyż jak się w jakiejś firmie założy to oni często dają ramkę pod rejestrację a to dla złodzieja jest cynk w jakiej firmie jest zabezpieczenie założone i jakie dana firma posiada w swojej ofercie. Współczuję bardzo.Ja codziennie rano wychodzę i spoglądam czy mój jeszcze stoi.Wogóle sie zastanawiam czy coś w nim zmieniać bo stoi pod chmurka.Niedawno dostałem na urodziny Lusterka a'la M3 z kierunkami i waham się czy je założyć bo zaraz mogę je stracić pod blokiem...........
Plaga z tymi złodziejami pier***mi. miesiąc temu zostawiłem swoje vento na parkingu, alarmu nie włączałem bo moj owczarek niemiecki byl w środku. Jakiś imbecyl nie zauważył psa na tylnej kanapie i wyłamal mi zakek zeby radio sobie pozyczyc.... no i teraz mam kur...a sprawe w sadzie o pogryzienie, bo pies nie mial kaganca... normalnie zglupiec mozna w tym kraju... Prawo dla zlodzieji...
Sprzedam sprężyny Weitec -30/-30, tanio....
no to wypas....Endi pisze:Plaga z tymi złodziejami pier***mi. miesiąc temu zostawiłem swoje vento na parkingu, alarmu nie włączałem bo moj owczarek niemiecki byl w środku. Jakiś imbecyl nie zauważył psa na tylnej kanapie i wyłamal mi zakek zeby radio sobie pozyczyc.... no i teraz mam kur...a sprawe w sadzie o pogryzienie, bo pies nie mial kaganca... normalnie zglupiec mozna w tym kraju... Prawo dla zlodzieji...
ja bym go na miejscu zaj.b..ał
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r