Witam,
Mam taki problem.
Nie dawno z kolega montowalismy glosniki w mk3. Przeprowadzalismy kable od radia, no i gdy all podlaczone to radio nie dziala i zajrzelismy do bezpiecznikow, wyjelismy bezpiecznik gdzie byl wlozony wraz z jakims zoltym kabelkiem, ciezko go bylo wlozyc ale niby to wszedl. Potem okazalo sie ze masy nie bylo. Potem po tym zabiegu z bezpiecznikami, tak dziwnie zapalal. Duzo takich cykniec bylo i nie zawsze łapał. A dzis chce go odpalic, a ten nawet nie przekreci rozrusznikiem, aby takie cykniecie. I niewiem co jest, sa tam dwa kabelki w bezpiecznikach czerwony i zolty i niewiem ktory kabelek z ktorym bezpiecznikiem powinien isc.
Pomocy xD
Coś nie tak - niechce palic
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mam rozumieć, że w "dziurkę" na bezpiecznik wtykany jest kabel a potem wciskany bezpiecznik?a co z tymi kabelkami ktore wciska sie z bezpiecznikami ? Sa dwa czerwony i zolty i niewiem ktory z ktorym bezpiecznikiem
Jeśli tak jest to jest to jakiś "patent" poprzedniego właściciela a tak na odległość to nic chyba się nie wskóra. Jeśli nie jest tak jak piszę to zrób foty jak to wygląda w realu.
Ostatnio zmieniony pn lut 02, 2009 10:56 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
to nie jest wina akumulatora bo kontrolki nie przygasaja.
Chodzi mi o te kabelki :
[ Dodano: 02 Lut 2009 18:22 ]
przepraszam za post pod postem, dodaje filmik nagrany co sie dzieje, te glosniejsze stukanie to kluczyki mi sie stukaly przy zapalaniu
no i sorry ze malo widac ale w nocy nagrywane.
Czekam na jakas pomoc.
Chodzi mi o te kabelki :

[ Dodano: 02 Lut 2009 18:22 ]
przepraszam za post pod postem, dodaje filmik nagrany co sie dzieje, te glosniejsze stukanie to kluczyki mi sie stukaly przy zapalaniu

Czekam na jakas pomoc.