Zegary z MK IV w MK III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zegary z MK IV w MK III
Czy ktoś zamontował sobie zegary z MK IV w MK III?
Jak wygląda przestrzeń pomiędzy maskownicą a zegarami u dołu? Ponieważ na FAQ nie ma wyraźnych zdjęć i nie widać czy idealnie pasują zegary (gdy jest już maskownica)? czy nie ma żadnych przerw między szbybką a obudową licznika?
Widziałem to u kolegi który sam włożył zegary i niestety luka jest taka że można tam palca włożyć. Może on źle je włożył.
Jeśli ktoś ma inaczej pls. o foty
Jak wygląda przestrzeń pomiędzy maskownicą a zegarami u dołu? Ponieważ na FAQ nie ma wyraźnych zdjęć i nie widać czy idealnie pasują zegary (gdy jest już maskownica)? czy nie ma żadnych przerw między szbybką a obudową licznika?
Widziałem to u kolegi który sam włożył zegary i niestety luka jest taka że można tam palca włożyć. Może on źle je włożył.
Jeśli ktoś ma inaczej pls. o foty
he he cały bajer polega na znajomościach i cierpliwości .. ...cierpliwie dłubaliśmy i wyrzeźbiliśmy ramke która obejmuje zegary z golfa 4 jednocześnie pasując pod oryginalną ramke z golfa 3 ....znajomości to to że kolega zrobił forme i produkt z laminatu !!!!!!!!pawulon pisze:mógłbyś napisać jak zrobiłeś że tak pasuje konsola do zegarów ??
Na razie nie bedzie fotoparady cały bajer to ramka koszt ok 150 i zakładasz na zegary od golfa 4 i do przodu !!! W tej chwili nie posiadam, czekam aż kolega dorobi !! POzdropawulon pisze:to zapytam w drugą strone pochwalisz sie fotoporadą jak to wykonać czy ewentualnie podejmiesz sie wykonania dla mnie takiej konsoli ???
[ Dodano: Sob Gru 17, 2005 20:20 ]
jeśli tak to jaka cena wchodziłaby w grę ???