I znów problem...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
I znów problem...
Tyle co wczoraj wymieniłem przeguby i się cieszyłem że wszystko gra dziś znów moje autko wywinęło numer.
Od rana autko stało na dworze ale paliło bez problemu. Podczs dłuższej jazdy (kiedy silnik był już ciepły) zaczęły się problemy zaczęły obroty spadać, zawsze miałem koło 800 a teraz między 300-500. Dwa razy mi nawet auto zgasło przy ruszaniu.
W czym może tkwić problem? Dodam że jest to 1,8 benzyna na jednopunkcie.
Czy trzebya by było podkręcić obroty, a może coś z elektyką,może się gdzieś dostała woda?
Od rana autko stało na dworze ale paliło bez problemu. Podczs dłuższej jazdy (kiedy silnik był już ciepły) zaczęły się problemy zaczęły obroty spadać, zawsze miałem koło 800 a teraz między 300-500. Dwa razy mi nawet auto zgasło przy ruszaniu.
W czym może tkwić problem? Dodam że jest to 1,8 benzyna na jednopunkcie.
Czy trzebya by było podkręcić obroty, a może coś z elektyką,może się gdzieś dostała woda?
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Popieram przedmówców, też sugeruę silnik krokowy. Koszt w ASO kilka stówek, używka na giełdzie ok 100 zł. z monowtryskiem bo samego ciężko kupić.
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................