kłopot z zapalaniem auta...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
zorro89
GTI
GTI
Kontakt:

kłopot z zapalaniem auta...

Post autor: zorro89 » wt sty 20, 2009 17:23

Witam.. mam taki klopot moze ktos mial to samo i moze mi pomóc.....

a wiec zaraz po swapie to sie zaczelo aku bylo laowane przez caly dzien odpialo auto rozruch bez klopotu przejechalismy sie 4 km przyjezdzamy do domu rozrusznik 2 razy przekręcil i amen nie ruszy dalej..
pojechalem do domku w domku ladowaleem go z 16 godzin pojechalem do dziewczyny zapalil potem do sklepu zapalił ale juz ledwo kręcił a przy domu jak wylaczylem juz nie zapalił....
ladowanie ma 14 czyli jest ok myslalem ze to akumulator wymienilem dzieje sie to samo.... juz nie mam pomyslow co dalej robic... czego to moze byc wina?

Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D

jagr14
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: jagr14 » wt sty 20, 2009 18:04

cos zżera ci prad z aku. ja mialem podobnie, okazalo sie ze radio tak ciagnelo (mimo to ze swiecila na nim tylko dioda a aku byl nowy) moze masz gdzies przebicie...

kasztan_TDI
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: kasztan_TDI » wt sty 20, 2009 18:07

jagr14 pisze:cos zżera ci prad z aku. ja mialem podobnie, okazalo sie ze radio tak ciagnelo (mimo to ze swiecila na nim tylko dioda a aku byl nowy) moze masz gdzies przebicie...
Mialem to samo na radiu Pioneer gdy był wsadzony panel oświetlenie wsadzenia płyty ciagle sie swieciło i czulem jakby akum był slabszy..

Polecam ci podjechanie do jakiegos dobrego elektr...
I nigdy sie nie laduje akuma 16 godzin :panna: przeładujesz go i bedzie po ptokach. :foch:

Awatar użytkownika
zorro89
GTI
GTI
Kontakt:

Post autor: zorro89 » wt sty 20, 2009 20:50

kasztan_TDI pisze:I nigdy sie nie laduje akuma 16 godzin :panna:
zalezy jakim pradem sie laduje...:)

hmm ale nawet jak by byl big pobor mocy to jak ostatnio przyjechalem od kolegi 25km mialem od niego i przyjezdzam do domu gasze odpalam odrazu i nic... tzn obrucil 2 razy tak powoli....

[ Dodano: 20 Sty 2009 19:52 ]
jeszzcze kumpel mi podsunąl pomysl ze to moze masa jest musze kable od masy wyczyścic,,,,

Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”