NIE ODPALA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
NIE ODPALA
Witam. Wczoraj przy -20 stopniach auto nie chcialo mi odpalic. tzn za 1 razem odpalił ale po 2 sek. zgasł i już nie odpalił. Silnik to rp, akumulator naładowałem przez noc, ale i tak nie odpala, tylko kręci rozrusznikiem. Co moze być przyczyną? woda w paliwie?
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
odkrecic przewod paliwowy doprowadzajacy przy mono wtrysku , zalozyc butelke na przewod i przekrecic zaplon (zeby kontrolki zapalily) i powinno nalac sie paliwo do butelki
to jest sposob domowy
mozesz zalozyc manometr miedzy przewod paliwowy a wtrysk i zakrecic silnikiem i sprawdzic czy jest cisnienie paliwa
to jest sposob domowy
mozesz zalozyc manometr miedzy przewod paliwowy a wtrysk i zakrecic silnikiem i sprawdzic czy jest cisnienie paliwa
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
Dopiero teraz miałem trochę czasu. Świece były zalane paliwem, więc je wyczyściłem oprócz jednej której nie mogę odkręcić. Odkręcając przewód doprowadzający paliwo do wtrysku, benzyna wylała się, więc nie odkręcałem już więcej.
Iskra jest paliwo dostaje, to co mogło się zepsuć? Jak padnie komputer to auto odpali?
Iskra jest paliwo dostaje, to co mogło się zepsuć? Jak padnie komputer to auto odpali?
-
- Nowicjusz
- Kontakt: