SILNIK MI WARIUJE!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
gibbon
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

SILNIK MI WARIUJE!!!

Post autor: gibbon » pn gru 05, 2005 22:23

Witam!
Wymienilem wlasnie termostat w moim golfiku i sam nie wiem czy moze cos rozlaczylem przy okazji albo cos, bo zapalilem bydlaka, chodzil rowno, ladnie, za chwile mi zgasl. Zapalam jeszcze raz wszystko git az do momentu dodania gazu. Do 2500 obrotow git, pozniej kicha prycha jak by cos strzelalo w filtrze i gasnie albo obroty spadaja i silnik zaczyna na chwile nierowno pracowac!!! ja bynajmniej zglupialem! Nadmienie tylko jeszcze ze jest to trojeczka VR6

www.luzaki.com

golfir
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: golfir » pn gru 05, 2005 23:39

przeplywosciomierz sprawdzales?jedz do gazownika na sprawdzenie bledow w komputerze i ewentualnie je usun zbadaj sonde i bedziemy myslec dalej

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » wt gru 06, 2005 08:03

Więc posprawdzaj bardzo dokładnie wszystkie wtyczki i połączenia przy silniku - może coś przypadkowo poruszyłeś i teraz są efekty....

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Awatar użytkownika
gibbon
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: gibbon » wt gru 06, 2005 13:30

Problem z glowy!!! Popatrzylem dzisiaj na spokojnie i poruszalem wszystkie wtyczki i kabelki az wkoncu znalazlem cos blizej nie sprecyzowanego co poprostu nie bylo do konca wpiete tylko sobie wisialo. Teraz znowu bryka silnik jak dawniej!!! :grin:

www.luzaki.com

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » wt gru 06, 2005 14:14

gibbon pisze:Problem z glowy!!! Popatrzylem dzisiaj na spokojnie i poruszalem wszystkie wtyczki i kabelki az wkoncu znalazlem cos blizej nie sprecyzowanego co poprostu nie bylo do konca wpiete tylko sobie wisialo. Teraz znowu bryka silnik jak dawniej!!! :grin:
no i widzisz czasami może być coś bardzo banalnego, a bardzo upierdliwego zarazem

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”