Ratunku. Okna mam otwarte
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ratunku. Okna mam otwarte
Miala byc prosta sprawa - wymiana lampki wewnetrzenej przy lusterku w kabinie. Po zamontowaniu nowej nie ma oswietlenia w kabinie (zadne nie dziala), szyby sie nie zamykaja, lusterkami elektrycznymi nie mozna sterowac. Co moglo sie stac ? Teraz lampke mam w ogole zdemontowana.
Wczesniej wymieniany byl aku, ale po wymianie na 99% oswietlenie w srodku dzialalo.
Pomocy
Wczesniej wymieniany byl aku, ale po wymianie na 99% oswietlenie w srodku dzialalo.
Pomocy
lampka jest odpieta - myslalam ze moze ta lampka jest niezbedna, zeby calosc dzialala, ale z tego co piszesz, to bez lampki tez powinno dzialac.greg pisze:odpiąc lampkę - sprawdzić czy pomogło - jak nie to sprawdzić bezpieczniki jak ni eto sprawdzić bezpieczniki dodatkowe obok przekaźników
W sumie wszystko dziala: klima, regulacja swiatel, tablica jest oswietlona itp. tylko brak oswietlenia w kabinie, no i szyby nie dzialaja.
Co ciekawe centralny zamek je zamknal (jak dlugo trzymalam kluczyk w drzwiach w pozycji zamykania drzwi)
Ide sprawdzac bezpieczniki.
heh
to ze jak kluczyk przytrzymasz w pozycji zamykania dzwi jest akurat normalne ze szyby sie zamykaja i szyber dach tez a jak przytrzymasz w pozycji otwierania dzwi powinny sie otworzyc