Witam.
Nie dawno kupiłem Polo Classic z 98 roku 1,6l, 75 PS. Zauważyłem, że nie działa ustawienie lusterek w pozycji góra - dół. Pozycja lewo - prawo działa bez zarzutu. Sytuacja dotyczy zarówno strony lewej i prawej samochodu.
Od czego zacząć szukać przyczyny? Od lusterek czy od przełącznika?? Na jakiej zasadzie to działa?
Pozdrawiam
PAPAYOS
Nie działają lusterka...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
najpierw zobacz czy nie masz urwanego gdzies kabelka w przelotce gumowej między drzwiami a słupkiem , potem zainteresuj sie sterownikiem lusterek , w lusterku masz dwa silniczki , jeden to góra i dół , drugi to prawo lewo , działa to na zasadzie zmiany plusa i minusa do każdego silniczka , zmiany biegunów zasilania dokonuje sterownik lusterek
bardzo częsta przyczynamiś fazi pisze:zobacz czy nie masz urwanego gdzies kabelka w przelotce gumowej między drzwiami a słupkiem
[ Dodano: 30 Gru 2008 20:22 ]
walczyłem ostatnio z komfortem passata brak sterowania pilotem moduł tryb awaryjny prułem instalacje drzwi i ułamany przewód pasażera
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM