klimatyzacja MK3 1.8 75KM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
klimatyzacja MK3 1.8 75KM
witam jakie mogą byc przyczyny gdy klima włączona wiatraki nie pracuja . dzisiaj rano wstałem wyjechałałem z garazu sprawdzałem czy poziom płynów jest odpowiedni tak jest ok włączyłem klime żeby troche pochodziła i zauważyłem ze wiatrakki nie pracują może ktoś miał taki probłem z klimą pozdro
Re: klimatyzacja MK3 1.8 75KM
za zimno kolego i klima sama offnowy5 pisze:witam jakie mogą byc przyczyny gdy klima włączona wiatraki nie pracuja . dzisiaj rano wstałem wyjechałałem z garazu sprawdzałem czy poziom płynów jest odpowiedni tak jest ok włączyłem klime żeby troche pochodziła i zauważyłem ze wiatrakki nie pracują może ktoś miał taki probłem z klimą pozdro
klima się nie załączy poniżej 5 stopni i tyle
[ Dodano: 28 Gru 2008 15:58 ]
jeśli nagrzałeś silnik to widocznie czujnik temp zew. klimy załapał większą temperaturę i klima zaskoczyła
[ Dodano: 28 Gru 2008 15:58 ]
jeśli nagrzałeś silnik to widocznie czujnik temp zew. klimy załapał większą temperaturę i klima zaskoczyła
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
czesc
mam podobny problem mam jeszcze pytanie do ciebie czy ty masz kilmatronik?? bo ja tak i jeszcze do tego na wyswietlaczu pokazaly sie wszystkie mozliwe opcje ze sa zalaczone a nie byly i wszystko miga... jezdzilem prawiw caly dzie i sie naprawilo. tez niewiem czymu tak sie stalo. przypuszczam ze moglo cos zamarznac!!! moze ktos pomoze!!!
mam podobny problem mam jeszcze pytanie do ciebie czy ty masz kilmatronik?? bo ja tak i jeszcze do tego na wyswietlaczu pokazaly sie wszystkie mozliwe opcje ze sa zalaczone a nie byly i wszystko miga... jezdzilem prawiw caly dzie i sie naprawilo. tez niewiem czymu tak sie stalo. przypuszczam ze moglo cos zamarznac!!! moze ktos pomoze!!!
lece bo chce!!!