POWAZNY PROBLEM Z TRAKCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
POWAZNY PROBLEM Z TRAKCJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rzecz wyglada nastepujaco:
jadac teraz do niemiec zauwazylem ze przy predkosci powyrzej 100km/h zaczyna mi bujac autem jest to dosyc niebezpieczne na zakretach (zaczyna wynosic auto) a bardzo niebezpieczne przy wyprzedzaniu tirow poniewaz zarzuca autem jakby wpadlo w poslizg.
Gofer jest po przegladzie amory, lozyska sa wporzo nigdy sie tak nie dzialo.
Prosze o pomoc bo nie usmiecha mi sie wracac do kraju jadac 12 godzin pomiedzy tirami.
jadac teraz do niemiec zauwazylem ze przy predkosci powyrzej 100km/h zaczyna mi bujac autem jest to dosyc niebezpieczne na zakretach (zaczyna wynosic auto) a bardzo niebezpieczne przy wyprzedzaniu tirow poniewaz zarzuca autem jakby wpadlo w poslizg.
Gofer jest po przegladzie amory, lozyska sa wporzo nigdy sie tak nie dzialo.
Prosze o pomoc bo nie usmiecha mi sie wracac do kraju jadac 12 godzin pomiedzy tirami.
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
A sprawdzałeś cisnienie w ogumieniu?, stan bieznika?, dokręcenie kół i odpowiednie śruby do koł, ?.wywazenie? zbieżność??
Ostatnio zmieniony pt gru 02, 2005 21:11 przez vwmadison, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
To masz odpowiedz,że to chyba wina opon..a może masz opony o innym rozmiarze do troche innych felg???? Sprawdz dobrze!!! Minimalne róznice i to może daje efekt..
przy większych prędkościach zaczyna pływac opona na feldze..
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
mialem podobnie - wjechalem na autostrade i wyprzedzam jadacego obok tira - a nagle (100km/h) zaczelo mi trzasc autem jakby samolot w turbulencjach, myslalem ze sie rozlieci, musialem zwolnic i tir wyprzedzil mnie... hehe... okazalo sie ze w jednej oponie jest mala buła - wybrzuszenie, ktore kilka dni temu nie dawalo o sobie wcale znac, nie wiem skad sie wzielo, ale zmienilem opone i juz sie dobrze jezdzi (tylko troche buczy - ale podobno zimowki tak maja)
===slucham tylko najlepszej muzy, jezdze autem najlepszej marki===
(O===vw===O)
(O===vw===O)
-
- Forum Master
- hanti
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
opony sa noweczki FULDA CRISTAL GRAVITO rok produkcji 2005 felgi sa orginalne VW(maja bite zanczki ) 13" wskaznik ET=38, pasuja na piasty idealnie (0% luzu) na letnich mialem tak tylko delikatnie, prawie nie odczowalnie i to powyzej 140 km/hvwmadison pisze:To masz odpowiedz,że to chyba wina opon..a może masz opony o innym rozmiarze do troche innych felg???? Sprawdz dobrze!!! Minimalne róznice i to może daje efekt..
Wdaje mi sie ze Greg i Wara99 maja racje przed wyjazdem do pracy popatrzylem dzis troszke na tyl i z kolami wszystko ok ale slychac lekkie stuki pod autem w momencie jak sie rusza autem za kola.
dzieki wszystkim za pomoc nalezy sie wam wielkie a z autkiem chyba pojade do serwisu na wymiane tulei.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)