nie ma powodu żeby temperaturę wody rzędy 90 czy 95 stopni uważać za nienormalną. Jestes kolejnąosobą której z autem sie nic nie dzieje tzn nie wywala płynu, przez kolerk, nie gotuje wody a tylko wskazowka sie wychyla lekko ponad 90 stopni a mimo to uwazasz ze cos jest nie tak.Gonzo99 pisze:Hej mam pytanie strzałka od temperatury w silniku stoi mi lekko na prawo od srodka pod pierwsza kreska od srodka w prawojak by patrzac ... kurcze i nie wiem co to jest przejechałem nim 500 km i dalej tak samo stoi wiec chyba te modele tak juz mają co nie ??
Gold II gtd Pomocy !!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2008 01:04 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe te modele tak nie maja bo ja w swoim sb-ku mam rowno na 90 stoi na srodku (jeszcze oryg. termostat) ale jak ci lekko poza 90 poszla wskazuwka to nie ma sie czym za bardzo martwic tak jak kolrga sas gti napisal a wentylator ci chodzi na postoju jak zostawisz na jalowym bo jezeli nic sie nie dzieje to nie warto z tym walczyc.
,,gorzej jak by dymil na niebiesko :green_fuck:
na zimnym czy na cieplym silniku ? TAK "dymka zawsze puszcza " przy tych obrotach co napisales tzn przy przygazowaniu (tdi tez tak maja) jezeli na czarno to nie ma sie czym martwicGonzo99 pisze:no i 2 pytanko jak mu gazuje na luzie to powyżej 3,5 tys obrotów zaczyna kopcic czarnym dymkiem to zle ?? jesli zmieniam biegi to normalnie nic nie kopci
VW=bezawaryjność>>szyk>>styl;)