problem z grzanymi fotelami

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
czarna małpa
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

problem z grzanymi fotelami

Post autor: czarna małpa » sob gru 20, 2008 02:09

Cze all.Niedawno zapodałem sobie komplecik nowych siedzonek.Przednie fotele sa grzane,dostałem tez do tego wiązke,I tak ,postawilem gofra do elektryka,okazało sie ze włacznik jest spalony,kupiłem nowy,Pan ładnie podpioł,połonczył kabelki,ale.Jest tak ze bardzo długo sie nagrzewa,albo raz grzeje,a raz nie,z fotelem pasazera jest jeszcze gorzej,jeszcze dluzej sie nagrzewa,i grzeje przewaznie oparcie.Pod moim siedzeniem jest jakis przekaznik,i on ma taka dolegliwosc ze czesto,tak jak by piszczał,powiedzmy ze regulator mam na 5(skala 1-5),przekaznik zaczyna pszczeć,zmniejsze sile np na 4 lub 3 to przestaje,i jakis czas jest cicho,i poźniej znow zaczyna piszczec.Powiedzcie mi czy ten przekaznik moze byc odpowiedzialny za to słabe grzanie????

Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......

greg

Post autor: greg » sob gru 20, 2008 12:56

czarna małpa pisze:Powiedzcie mi czy ten przekaznik moze byc odpowiedzialny za to słabe grzanie????
tak - druga sprawa sprawdź połączenia i styki.

Awatar użytkownika
czarna małpa
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

cdn...

Post autor: czarna małpa » sob gru 20, 2008 15:05

na wtorek jest umowiony z tymi elektrykami co to montowali,zaplacilem to niech dłubią.Ja nieznam sie na elektryce.

Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”