Czym usunąć zarysowania na desce?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Pathfinder7
- Nowicjusz
Witam drodzy użytkownicy swoich MK4
Wpadł już ktoś na jakiś genialny pomysł lub preparat,
żeby pozbyć się tej obrzydliwie obłażącej gumy z plastików?
Skrobanie skrobaniem, ale może ktoś ma inny sposób na to dziadostwo.
Pozdrawiam.
Wpadł już ktoś na jakiś genialny pomysł lub preparat,
żeby pozbyć się tej obrzydliwie obłażącej gumy z plastików?
Skrobanie skrobaniem, ale może ktoś ma inny sposób na to dziadostwo.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz gru 14, 2008 02:20 przez Pathfinder7, łącznie zmieniany 2 razy.
- mirek99mtg
- Mały gagatek
Ja wymieniłem ten panel przy regulatorach ogrzewania na nowy bo miałem trochę wytarty (oryginał około 28 zł). Jak już miałem zamontowany nowy to zacząłem się bawić z tym starym i okazało się że to gumowe cholerstwo nijak nie chce zejść. Tylko się zastanawiam dlaczego samo schodzi gdy tego nie chcemy, a po drugie dlaczego VW się na to uparł i nie zmienił na coś innego gdy się okazało że to jest dziadostwo
a u mnie nic nie schodzi i jest w idealnym stanie :D:D hihiih jabym nic nie scieral bo to szpeta na maxa lepiej kupic uzywane ale w idealnym stanie najlepiej z kradzionego wozu to taniej jest ;] bo glupi nowy schowek w servisie to wydatek rzedu 370zl dlatego odradzam a jak schodzi to lipa ktos nie dbal jakis gad
A po co na giełdzie, lepiej z pod domu mu wymontować...
Złodziejom powinni łapki ścinać, ale to się już robi OT..
Złodziejom powinni łapki ścinać, ale to się już robi OT..
Ostatnio zmieniony pt gru 19, 2008 11:56 przez Pablitto, łącznie zmieniany 1 raz.
I właśnie dzięki takim jak ty kradzieże dalej cieszą się popularnością. Nie mówie że trzeba brać oryginały z ASO, jest wiele zamienników, a jak ich brak są jeszcze części z rozbitych aut. Jak ci buchną lusterko czy coś innego, kupisz kradzione inne - może nawet twoje. Złodziej zarobił, pozbył się fantów, więc idzie znów kraść... bo zbyt ma. Wole dopłacić i mieć z pewnego źródła niż dać zarobić złodziejowi, takim to tylko łapki chlast przy samej d***e... Sądze że wyrażam, opinie zdecydowanej większości użytkowników forum. Ciekaw jestem jak będziesz gadał jak ci auto buchną, czy powiesz - "super, ktoś będzie miał tanie części, świeżo kradzione" czy też " co za ******* **** XCZYY*&^*!! Postaw się po stronie okradzionego, wiedząc, że kupując kradzione nakręcasz ten biznes złodziejski.
- mirek99mtg
- Mały gagatek
- zpoe
- Mały gagatek
- Kontakt:
oj TEST DRIVE nie jeden taki był co tak mówił...czemu Twojego mają nie buchnąć? bo co masz odcięcie? ukryte przyciski?? najnowsze "najlepsze" autoalarmy w ilości 123 sztuk?? uwież...jak będą chcieć to zaj.ebia...tyle w tym temacie
OT OT OT OT
OT OT OT OT
[img]http://img294.imageshack.us/img294/5923/21442947bnm0.jpg[/img] [img]http://img167.imageshack.us/img167/2686/2144294604if2.jpg[/img]