Panowie ktoś zakładał ?? może ktoś napisze gdzie i jak się to podpina ??
myślę o:
temp oleju
ciśnienie doładowania
voltomierz
aaa i czy wciskał to ktoś w konsole zamiast popielniczki i zapalniczki ?? :]
wskazniki auto gauge sm peak
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- abrams
- VR6 Driver

- Kontakt:
wskazniki auto gauge sm peak
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
- eldorado84
- Gadatliwa bestia

Re: wskazniki auto gauge sm peak
co do miejsca wskażników to już twoja sprawa troche poszukać po forum i znajdziesz jak koledzy i gdzie montują.abrams pisze:Panowie ktoś zakładał ?? może ktoś napisze gdzie i jak się to podpina ??
myślę o:
temp oleju
ciśnienie doładowania
voltomierz
aaa i czy wciskał to ktoś w konsole zamiast popielniczki i zapalniczki ?? :]
Ciścienie doładowania - od wskażnika idzie gumowa rurka którą montujesz za pomocą trójnika między pompą paliwa a kolektorem. Podświetlenie podłączasz pod włącznik świateł.
Temperatura oleju - czujnik wkręcasz w rozgałęźnik (czy tam trójnik który będzie najprawdopodobniej w zestawie ze wskaźnikiem) a potem wkręcasz ten trujnik w podstawe filtra oleju (najprawdopodobniej będziesz miał tam 2 wejścia z których jedno będzie zajęte od czujnika ciśnienia oleju czy jakoś tak nie pamiętam od czego ten czujnik) a podświetlenie też podłączasz pod włącznik świateł
No i woltomierz - montujesz przeciągając od wskaźnika + i - do aku, a podświetlenie podłączasz pod włącznik świateł
I wsio / a po za tym przy każdym wskaźniku będzie instrukcja obsługi
http://www.w202.pl/viewtopic.php?t=10205&start=0
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=54809
- O żesz ty kur.., w chu.. jeb.. twoja mać, pier...ny, zasr.., poje..y kut..s !! - Powiedział marynarz, po czym szpetnie zaklął. ;) ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=54809
- O żesz ty kur.., w chu.. jeb.. twoja mać, pier...ny, zasr.., poje..y kut..s !! - Powiedział marynarz, po czym szpetnie zaklął. ;) ;)
- abrams
- VR6 Driver

- Kontakt:
to tak jak szukałem kabelka aby radio włączało się przez stacyjkę dopiero i okazało się ze ani GT ani GTD moje niema takiego kabelka d^^bbodzio_j pisze:Wskaźniki powinny być połączone przez stacyjkę żeby działały (pobierały prąd) tylko po przekręceniu kluczyka.
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM