włącznik grzania fotela jest podświetlanyKris-THC pisze:o którym podświetleniu mówisz?
[ Dodano: Nie Lis 23, 2008 12:57 pm ]
otele nie są diagnozowanena vagu zero błędów.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kavior pisze:Witam
Przesiadłem sie ostatnio z Polo 6N z silnikiem 1,6 do golfa IV 2,0.
Ogólnie autko przyjemne ale zawsze musi być jakieś ale
Więć po kolei:
-nie działa mi podgrzewanie fotela kierowcy ( pasezara grzeje )
bezpiecznik jest jeden wspólny na dwa fotele ? jak sprawdzic omomierzem czy mata jest sprawna?
-szyba elektr. kierowcy działa kulawo. Przycisk ma dwa polozenia. Pierwsza opouszcza tyle ile przytrzymam
a druga zjezdza do oporu. Problem w tym ze jak chce ja otworzyc to musze od
razu nacisnac do oporu a pozniej zatrzymac bo jak nacisne w pierwsza pozycje nawet jak
szyba jest czesciowo otwarta to zamiast otwierac to jedzie w góre. Przełącznik rozebrałem
w drobny mak, przeczysciłem ale bez zadnego efektu.
-mam czujnik deszcze w lusterku ale nie działa mi regulacja czułosci pracy przerywanej.
Jak pada deszcz to wycieraczki bez wzgledu na pozycje suwaka działają z bardzo długa przerwa.
W czym bedzie problem ? W czasie lekkiego deszcze musze miec włączona ciagla prace bo
tak to nic nie widze tak zadko sie właczaja na przerywanym.
Na tą chwile to tyle moich pytań
Pzdr
No wlasnie tez o tym pomyslalem i wpadlem na pomysl zeby przelozyc ta tabletke do opracia ale znalazlem w siedzisku przepalony przewod grzalki zlutowalem wlozylemw rurke termokurczliwa i zaczely grzac obie maty teraz jeszcze naprawiem boczne trzymanie siedziska od kierowcy bo gabka popekala no i mam nadzieje ze sie nic nie zapali po moich modyfikacjachgreg pisze:odradzam - w macie siedziska masz czujnik nagrzania - jeśli czujnik nagrzania poda ze mata jest zimna plecy będą grzały bez przerwy aż do spalenia grzałki
bo trzeba szukać - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=68357pepu12 pisze:bo niewiem jak sie dobrac do maty w oparciu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 173 gości